Langkawi Launch 06 (2) FS2004 HOT
Imag_Lauch2_001
Imag_Lauch2_0022
Imag_Lauch2_0033
Imag_Lauch2_0044


  • Scenery saka nglancaraken shuttles papan. Rong wilayah Launches aktif. Priksa pilihan "pilih pesawat." Klik Langkawi Launch 06 lan milih pesawat ing ngisor iki. Two urip simultaneous lan sampeyan kudu ngenteni 12 menit sadurunge-siji sabanjuré miwiti. Yen ora kelakon, cedhak lan miwiti maneh maneh FS2004
    Bandara Kode X68


    Penting: Sawise cicilan sing ditindakake ing PC, ora ana pemandangan sing bakal diumumake amarga iki add-on Bukak Shuttle 06 (1).
    Langkawi Launch 06 (1) kudu diinstal sadurunge Langkawi Launch 06 (2).
    pesawat apik lan manungsa waé: Iku hard panas!



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (9 Votes)
  • Size 1 MB
  • Downloads 11 327
  • digawe 23-07-2006
  • dianyari 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Ron Jeffers
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan