Basa

Base Militaire de N'Djamena Tchad FS2004

Informasi

  • Size 8.26 MB
  • Downloads 16 031
  • digawe 08-07-2006
  • Diowahi 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Pengarang: Alexandre REMY
Pandangan saka bandara Djaména. Apik banget karo long runway. Paket iki ngemot bagéan militer N'Djamena. Detachment Air dumunung ing bandara N'Djamena (Chad) ing pungkasan.

Kode Bandara: FTTJ
penting : Sawise instalasi Rikoooo rampung ing PC, miwiti FS2004 lan ngumumake "N'DJAMENA (FTTJ)" ing perpustakaan. Nutup lan miwiti maneh FS2004. Pilih "N'DJAMENA FTTJ" lan ... pesawat apik!
Informasi

  • Size 8.26 MB
  • Downloads 16 031
  • digawe 08-07-2006
  • Diowahi 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Pengarang: Alexandre REMY

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa