Rio De Janeiro Photoreal V9.0 FS2004 HOT
rio_de_janeiro_photoreal_v9.0_fs2004_1
rio_de_janeiro_photoreal_v9.0_fs2004_22
rio_de_janeiro_photoreal_v9.0_fs2004_33
rio_de_janeiro_photoreal_v9.0_fs2004_44


  • Iki minangka versi 9th saka sesawangan Rio de Janeiro (Brasil) kanggo FS2004. Wilayah Tomisticim (SBGL) sing ditampung ing bandara anyar iki ditambahi babagan 1500Km2 lan akeh monumèn. Bandara Tom Jobim (SBGL) .

    Pemandangan kabeh iku minangka bukti nyata, uga nambah pesawat mabur 10 (dening AI utawa yoursefl) ing FS2004.

    Paket iki uga kalebu MOD LOD 10 digawe dening Hely Heck Junior (Magrão). Pemandangan sing kebak landmark kanggo sing seneng mabur VFR. Uga seneng penerbangan wengi liwat Rio, tekstur wengi ana.
    Pamasangan otomatis Rikoooo ngurus kabeh, proses registrasi / penindasan pemandangan ing FSX lan P3D otomatis.

    Rio De Janeiro Photoreal V9.0 FS2004

    Rio De Janeiro Photoreal V9.0 FS2004

     



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (2 Votes)
  • Size 58.9 MB
  • Downloads 27 928
  • digawe 12-02-2014
  • dianyari 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Newton Drumond, Fernando Marques, Dave Pearce, Luis Vargas
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan