Basa

Real New Zealand Auckland City FS2004 Versi 1.0

Informasi

  • Size 145 MB
  • Downloads 2 450
  • digawe 14-01-2017
  • Diowahi 14-01-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Robin Corn, Ian Warren, Deane Baunton - Godzone Virtual Flight
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
A perwakilan ayu saka kutha Auckland ing New Zealand, kalebu akeh bangunan lan jembatan, tekstur photo-nyata saka lemah lan bandara internasional (NZAA). Kanggo njupuk kauntungan saka kapasitas sesawangan iki karo FS2004 iku saranake kanggo nyelehake kabeh grafis kanggo maksimum lan ing tartamtu Kapadhetan saka bangunan. Iki versi Ex nambah-ing payware saiki freeware.
  • Panganggité: Robin Corn, Ian Warren, Deane Baunton - Godzone Virtual Flight
  • download
Informasi

  • Size 145 MB
  • Downloads 2 450
  • digawe 14-01-2017
  • Diowahi 14-01-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Robin Corn, Ian Warren, Deane Baunton - Godzone Virtual Flight
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa