Real New Zealand Auckland City FS2004
-2013-oct-12-063_zps76e56971
-2013-oct-12-062_zps67490c5a2
-2013-oct-12-070_zps9f5b26153
-2013-oct-12-064_zps35ed2e364


  • Perwakilan ing kutha Auckland ing New Zealand, kalebu akeh bangunan lan jembatan, tekstur foto nyata ing lapangan lan bandara internasional (NZAA). Kanggo njupuk kapabilitas pemandangan kanthi FS2004, luwih becik nempatake grafis kanthi maksimal lan kapadhetan bangunan kasebut. Versi iki minangka bekas add-on piranti lunak saiki mbayar.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi1.0
  • Rating
    (2 Votes)
  • Size 145 MB
  • Downloads 4 669
  • digawe 14-01-2017
  • dianyari 14-01-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Auto-install Instalasi versi 10
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Simulator Penerbangan Microsoft 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Robin Jagung, Ian Warren, Deane Baunton - Flight Virtual Godzone
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan