Alpha Jet-E Patrouille de France Flyboys FSX HOT
alfajet_fsx_1
alfajet_fsx_22
alfajet_fsx_33
alphajet44


  • Kanggo versi kompatibel FS2004 klik kene
    Alpha Jet E Patrouille de France, kualitas apik, cocog kanggo FSX. iki add-on dikirim minangka nanggepi akeh panjaluk sampeyan.

    Angkatan Udhara French bangga saiki tektur anyar disebut Flyboys

    Patrouille de France ing gambar: sensations





  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (91 Votes)
  • Size 11.4 MB
  • Downloads 54 432
  • digawe 26-12-2008
  • dianyari 11-08-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • JP Langer (JP3A), JP Bourgeois (Bee Gee), Benoit Dubé, Sonny, Stephm. lco, Jérôme SEVERE
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan