AlphaBleuCiel AlphaJet PAF FSX & P3D HOT
alphableuciel_alphajet_paf_fsx_p3d_1
alphableuciel_alphajet_paf_fsx_p3d_22
alphableuciel_alphajet_paf_fsx_p3d_33
alphableuciel_alphajet_paf_fsx_p3d_44


  • Iki minangka Alphajet liyane ing werna saka Patroli Acrobatic Prancis. Model iki digawe dening tim AlphaBleuCiel lan digawe FSX native dening Bluebear. Klebu karo siji ati, kokpit virtual, swara adat, HUD. Pencet tombol "i" kanggo ngaktifake kumelun abang.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (4 Votes)
  • Size 15.9 MB
  • Downloads 16 282
  • digawe 10-08-2014
  • dianyari 23-06-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • AlphaBleuCiel, JP Bourgeois (Bee Gee), Ed Wells, Philippe Wallaert lan native FSX konversi saka Bluebear
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan