De Havilland DHC5 Buffalo Forces Canadiennes FSX HOT
DeHavilland_DHC5_Buffalo_Forces_canadiennes_1
DeHavilland_DHC5_Buffalo_Forces_canadiennes_22
DeHavilland_DHC5_Buffalo_Forces_canadiennes_33
DeHavilland_DHC5_Buffalo_Forces_canadiennes_44


  • turboprop kembar kuat iki digunakake minangka loro search operator lan pesawat lan ngluwari. Jalan mburi mbukak kanggo posisi gulung online lan lemah.
    Fungsi loading / Bongkar.
    paket lengkap FSX, panel, VC lan swara khusus. Animasi pesawat model lengkap, kalebu kru animasi.

    Kompatibel karo Percepatan / SP2.

    An add-on "rangka tingkat pigura", tegese cocog kanggo konfigurasi grafis cilik, amarga kabeh wong ngerti FSX yaiku (uga) pelamar.
    Saged Performing sawetara tugas kaya kasebut ing ndhuwur, pesawat iki bakal pas ing ngeculaké Panjenengan.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (11 Votes)
  • Size 16.2 MB
  • Downloads 18 753
  • digawe 28-01-2009
  • dianyari 11-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Premier Aircraft Design external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan