Basa

De Havilland DHC5 Buffalo Forces Canadiennes FSX

Informasi

turboprop kembar kuat iki digunakake minangka loro search operator lan pesawat lan ngluwari. Jalan mburi mbukak kanggo posisi gulung online lan lemah.
Fungsi loading / Bongkar.
paket lengkap FSX, panel, VC lan swara khusus. Animasi pesawat model lengkap, kalebu kru animasi.

Kompatibel karo Percepatan / SP2.

Tambahan "rangka tingkat pigura", tegese cocog kanggo konfigurasi grafis cilik, amarga kabeh wong ngerti FSX yaiku (uga) pelamar.
Saged Performing sawetara tugas kaya kasebut ing ndhuwur, pesawat iki bakal pas ing ngeculaké Panjenengan.
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa