Dehavilland Bombardier Dash8-Q311 - Pengawal Pantai Islandia FSX HOT
DeHavilland_DHC8-300_Package_1
DeHavilland_DHC8-300_Package_22
DeHavilland_DHC8-300_Package_33
DeHavilland_DHC8-300_Package_44


  • Kanggo versi kompatibel FS2004 klik kene.
    Aja kliwat! Banget add-on penerbangan sing bermutu tinggi, komprehensif nanging prasaja lan nyenengake. Desain anyar nganggo panel 2D sing dianyari, VC dinamis sing lengkap, swara lengkap, bagean sing lengkap, efek bersinar dinamis, lawang kargo udara udara, radar permukaan, FLIR lan SLAR. FD anyar, daftar mriksa / ref HTML lan liya-liyane.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (16 Votes)
  • Size 16.1 MB
  • Downloads 23 337
  • digawe 10-07-2009
  • dianyari 12-10-2014
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Premier Aircraft Design external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan