Basa

De Havilland DHC-6-300 ing skis FSX

Informasi

Kenn Borek Air adhedhasar ing Calgary, Canada lan saliyane operasi Airline porsi terpencil saka Kanada lor padha pesawat charter donya-sudhut kanggo organisasi komersial, ngelmu lan kamanungsan dienggo ing terrain undeveloped.

Perusahaan operate siji saka paling gedhe fleets DHC-6 ing donya, saiki Nomer 42, lan amarga saka versatility saka DHC-6 padha bisa Chartered metu ing gembong, ski utawa floats minangka dibutuhake dening klien. Kadhangkala wong operate ing livery klien dhewe, kadang ing Kenn Borek livery lan kadhangkala kombinasi loro.

paket dumadi loro model saka DHC-6 Twin Otter, versi pesek ing ski lan versi irung dawa ing ban tundra. panel Custom lan VC gawan full file swara DHC-6. dinamika pesawat anyar menehi kinerja lan jawab nyata lan penake.
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa