Semut De Havilland Tiger Moth DH-82A v1.1 FSX HOT
Ants_De_Havilland_Tiger_Moth_Version_1.1_FSX_1
Ants_De_Havilland_Tiger_Moth_Version_1.1_FSX_22
Ants_De_Havilland_Tiger_Moth_Version_1.1_FSX_33
Ants_De_Havilland_Tiger_Moth_Version_1.1_FSX_44


  • Versi 1.1. Ngengat Tiger kanggo FSX yaiku salah sijine sing paling apik add-on freeware sing bisa ditemokake ing Internet.
    Iki minangka perwakilan modern model Australia sing kita bisa nemokake dina, supaya klebu sawetara fitur tambahan sing ora ing asli wektu lawas.

    The de Havilland DH82 Tiger Moth ana biplane saka 1930s dirancang dening de Havilland lan digunakake antara liya dening pesawat udhara minangka wiwitan sekolah lan drive. Piyambakipun tetep wonten ing layanan karo RAF nganti 1952, nalika akeh wong padha digunakake ing penerbangan sipil.

    Semut De Havilland Tiger Moth Versi 1.1 FSX

    Little pangeling
    Kanggo mindhah kamera ngiwa: + shift Ctrl + papan bali.
    Kanggo mindhah kamera nengen: Ctrl + shift +



    Penting banget kanggo maca manual sing kalebu ing folder utama ing add-on, utawa saka menu Start banjur rikoooo add-ons.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (16 Votes)
  • Size 53.6 MB
  • Downloads 19 003
  • digawe 29-02-2012
  • dianyari 11-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Anthony Lynch external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan