DeHavilland Dash 7 FSX & P3D HOT
DeHavilland_Dash_7_FS9-FSX_1
DeHavilland_Dash_7_FS9-FSX_22
DeHavilland_Dash_7_FS9-FSX_33
DeHavilland_Dash_7_FS9-FSX_44


  • FSX Port Over DeHavilland Dash 7 - Ora kompatibel karo FS2004.
    paket kalebu telung model, 2D panel lan adat ukuran, swara adat, rong pilihan Model Flight, lan liveries 7. Top kualitas. Penting, maca dokumentasi.

    The de Havilland Kanada DHC-7, uga dikenal minangka 7 Dash yaiku pesawat sipil karo papat mesin turboprop. Iku Sawit pesawat lan landing short. Iku iki dibukak ing 1975 dening produsen de Havilland Kanada lan diprodhuksi nganti 1988, nalika Boeing tuku perusahaan. 113 salinan padha dibangun. Panjenenganipun kagungan sukses winates, kang disaranaké pangembangan 8 Dash.

    Ing 2011, isih ana bab pesawat 40 ing layanan ing 113 dibangun. Perusahaan utama saiki operasi mlayu 7 sing: Air Greenland, Pelita Air lan Berjaya Air



    Versi FS2004: klik kene



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan