DeHavilland Dash 7 Native FSX & P3D HOT
DeHavilland_Dash_7_Native_FSX_P3D_1
DeHavilland_Dash_7_Native_FSX_P3D_22
DeHavilland_Dash_7_Native_FSX_P3D_33
DeHavilland_Dash_7_Native_FSX_P3D_44


  • Paket layanan kanggo Eagle Rotorcraft Simulasi / Milton Shupe / Sim-Outhouse DeHavilland DHC7 Dash 7 (FSX Pribumi).

    Layanan iki alamat lawang pindah utama ilang ing kabeh model, mbecike visibilitas nosegear ban, mbecike wing hak animasi spoiler, nambah susunan ilang menyang "BAS" livery lan nambah kaca menyang VC.
    Fitur: Three model, loro Model Flight, 7 liveries, Custom Wah, Custom Panel lan Gauges.

    The de Havilland Kanada DHC-7, uga dikenal minangka 7 Dash yaiku pesawat sipil karo papat baling-baling. Iku Sawit short pesawat lan kebangkrutan. Iku iki dibukak ing 1975 dening produsen de Havilland Kanada lan diprodhuksi nganti 1988, nalika Boeing tuku perusahaan. 113 salinan padha dibangun. Panjenenganipun kagungan sukses winates, kang disaranaké pangembangan 8 Dash.

    Ing 2011, isih ana bab pesawat 40 ing layanan ing 113 dibangun. Perusahaan utama saiki operasi mlayu 7 sing: Air Greenland, Pelita Air lan Berjaya Air.

    Dash-7 C-GNBX -2012-nov-13-002 Sedheng

    Dash-7 C-GNBX -2012-nov-13-009 Sedheng

    Dash-7 C-GNBX -2012-nov-13-011 Sedheng



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan