Basa

DeHavilland DHC-7 Spantax FSX & P3D

Informasi

  • Size 64.2 MB
  • Downloads 7 890
  • digawe 19-08-2017
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pengarang: Milton Shupe, Mike Kelly, George, Simulasi Rotorcraft Eagle, Medal Enrique. Dipasang kanggo FSX/P3D v3 & 4 dening Chris Evans
Iki minangka permata liyane saka Milton Shupe kita lan tim. DeHavilland DHC-7 asli FSX lan model 100% kompatibel karo Prepar3D v4. Aja kantun tambahan iki!

Spantax yaiku maskapai penerbangan Spanyol sing miber saka 1959 dadi 1988. Pusat utama ing Palma de Mallorca ing Kapuloan Balearic.

dh7 SPANTAX x 01dh7 SPANTAX x 03dh7 SPANTAX x 05dh7 SPANTAX x 06dh7 SPANTAX x 07dh7 SPANTAX x 08dhcspantx1
  • Pengarang: Milton Shupe, Mike Kelly, George, Simulasi Rotorcraft Eagle, Medal Enrique. Dipasang kanggo FSX/P3D v3 & 4 dening Chris Evans
  • download
Informasi

  • Size 64.2 MB
  • Downloads 7 890
  • digawe 19-08-2017
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pengarang: Milton Shupe, Mike Kelly, George, Simulasi Rotorcraft Eagle, Medal Enrique. Dipasang kanggo FSX/P3D v3 & 4 dening Chris Evans

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa