de Havilland Kanada DHC-7 12 Paket Ati FSX & P3D
de_Havilland_Canada_DHC-7-12_Package_FSX_P3D_1
de_Havilland_Canada_DHC-7-12_Package_FSX_P3D_22
de_Havilland_Canada_DHC-7-12_Package_FSX_P3D_33
de_Havilland_Canada_DHC-7-12_Package_FSX_P3D_44


  • Keajaiban liyane digawe dening Milton Shupe lan time. DHC-7-102 minangka pesawat transportasi penumpang sing bisa nggawa 54 wong, yaiku pesawat turboprop regional kanthi kinerja take-off lan landing (STOL) sing cekak. Paket iki ngemot 12 ati sing digawe dening Stephen Browning. Iki dhaptar: Pelita air 2012, Brymon, PIEDMONT, Air Wisconsin, Time Air, skyline, Conviasa, Rocky mountian, LTA, Air Pacific, Paradise Island, Club Hotel.

    Uga kalebu kokpit virtual kanthi kabin 3D lengkap, panel 2D, alat ukur khusus lan swara. Model asli kanggo FSX lan kompatibel Prepar3D v4 lan v5.

    de Havilland Kanada DHC 7 12 Paket FSX P3D 2de Havilland Kanada DHC 7 12 Paket FSX P3D 3de Havilland Kanada DHC 7 12 Paket FSX P3D 4de Havilland Kanada DHC 7 12 Paket FSX P3D 5de Havilland Kanada DHC 7 12 Paket FSX P3D 6de Havilland Kanada DHC 7 12 Paket FSX P3D 7de Havilland Kanada DHC 7 12 Paket FSX P3D 8de Havilland Kanada DHC 7 12 Paket FSX P3D 11de Havilland Kanada DHC 7 12 Paket FSX P3D 12de Havilland Kanada DHC 7 12 Paket FSX P3D 13de Havilland Kanada DHC 7 12 Paket FSX P3D 14de Havilland Kanada DHC 7 12 Paket FSX P3D 16de Havilland Kanada DHC 7 12 Paket FSX P3D 17de Havilland Kanada DHC 7 12 Paket FSX P3D 18de Havilland Kanada DHC 7 12 Paket FSX P3D 19de Havilland Kanada DHC 7 12 Paket FSX P3D 20
  • Updated on 25 / 03 / 2021: Ngatasi masalah nganggo swara GPWS



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (8 Votes)
  • Size 108 MB
  • Downloads 2 216
  • digawe 18-03-2021
  • dianyari 25-03-2021
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap eler Akurat Microsoft Flight X Akselerasi ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • Nambah karya panel dening Philippe Wallaert. Daftar priksa sing ditambahake dening Werner Schott. Model dening Milton Shupe, Mike Kelly, George Arana lan Sim-Outhouse. FSX konversi asli dening Simulasi Eagle Rotorcraft. Kabeh tekstur kanthi stephen browning.
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan