Aerospace Fletcher FU24 950 Series FSX & P3D HOT
Aerospace_Fletcher_FU24_950_Series_FSX_P3D_1
Aerospace_Fletcher_FU24_950_Series_FSX_P3D_22
Aerospace_Fletcher_FU24_950_Series_FSX_P3D_43
Aerospace_Fletcher_FU24_950_Series_FSX_P3D_214


  • Fletcher FU24 model 950 kanggo 954, kompatibel FSX lan Prepar3D v4 + (dites dening Rikoooo). Sing banget add-on saka kualitas apik banget. Matur nuwun ageng kanggo panulis Deane Baunton amarga karya sing apik banget.

    The Fletcher yaiku pesawat pisanan sing dirancang khusus kanggo operasi penyebaran pertanian ing Selandia Baru. Pesawat iki ndadekake bisa mabur kanthi dhuwur banget. Kenapa? Amarga sampeyan bisa mabur ing Knut 40 tanpa mandheg, kabeh kudu metu. Kanggo menehi sampeyan idea, spesialis ing domain iki, Piper J3-CUB, bisa ngreksa babagan knot 35.

    The add-on dilengkapi karo papat model kalebu papat cocktail virtual sing animasi lan rinci, kanthi alat tolok 3D sing nyata lan adi. Pemodelan pesawat lan animasi kasebut mung sampurna! Ati-ati ing papat variasi. Maneuverabilitas pesawat sing apik iki bakal dadi kanca sing apik kanggo njelajah lingkungan simulator sampeyan. Radio telekomunikasi (COMM1) ing sisih kiwa saka kursi pilot. Lampu urip lan mati biasane.

    Pesawat iki mlaku banget supaya pilot New Zealand bisa maca pratandha dalan.

    Download kanthi cepet kanggo sinau kerja lan entuk kesenengan sing apik!

    Aerospace Fletcher FU24 950 Series FSX P3D 1Aerospace Fletcher FU24 950 Series FSX P3D 2Aerospace Fletcher FU24 950 Series FSX P3D 4Aerospace Fletcher FU24 950 Series FSX P3D 5Aerospace Fletcher FU24 950 Series FSX P3D 6Aerospace Fletcher FU24 950 Series FSX P3D 7Aerospace Fletcher FU24 950 Series FSX P3D 8Aerospace Fletcher FU24 950 Series FSX P3D 10Aerospace Fletcher FU24 950 Series FSX P3D 11Aerospace Fletcher FU24 950 Series FSX P3D 12Aerospace Fletcher FU24 950 Series FSX P3D 13Aerospace Fletcher FU24 950 Series FSX P3D 14Aerospace Fletcher FU24 950 Series FSX P3D 15Aerospace Fletcher FU24 950 Series FSX P3D 17Aerospace Fletcher FU24 950 Series FSX P3D 18Aerospace Fletcher FU24 950 Series FSX P3D 19Aerospace Fletcher FU24 950 Series FSX P3D 20Aerospace Fletcher FU24 950 Series FSX P3D 22Aerospace Fletcher FU24 950 Series FSX P3D 23Aerospace Fletcher FU24 950 Series FSX P3D 24Aerospace Fletcher FU24 950 Series FSX P3D 25Aerospace Fletcher FU24 950 Series FSX P3D 26
  • Dianyari ing 23 / 06 / 2019: versi 3



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi3
  • Rating
    (20 Votes)
  • Size 33.6 MB
  • Downloads 20 674
  • digawe 19-09-2007
  • dianyari 23-06-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Deane Baunton
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan