Basa

Piaggio PD-808RM V2.2 FSX & P3D

Informasi

  • Size 31.3 MB
  • Downloads 13 510
  • digawe 30-01-2009
  • Diowahi 24-02-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Mario Noriega external
  • http://www.mariopilot.6x.to
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Updated on 24 / 02 / 2013: Version 2.2.
Simulasi lengkap saka Piaggio PD-808 kanggo FSX (klik kene kanggo versi FS2004). Klebu sistem nyata lan Manajemen engine majeng. model fitur sing virtual kokpit 3D lan panel 2D. Muni apik.

Model ruangan wis kabeh animasi perlu lan liyane! wengi cahya Full, telung tekstur, kalebu edition khusus "Batman". sisih Graphics, pesawat iki uga banget digawe, nambah-ing langka sing kudu nduweni.

Elinga yen dokumentasi Inggris apik banget wis klebu.

Produsen: Piaggio
Informasi

  • Size 31.3 MB
  • Downloads 13 510
  • digawe 30-01-2009
  • Diowahi 24-02-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Mario Noriega external
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa