Basa

Piaggio PD-808RM V2.2 FSX & P3D

INFORMASI FILE

  • Rating
    (16 Votes)
  • Size 31.3 MB
  • Downloads 15 082
  • digawe 30-01-2009
  • Diowahi 24-02-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    • Lockheed Martin Prepar3D v1
    • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
    • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Mario Noriega external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium
Updated on 24 / 02 / 2013: Version 2.2.
Simulasi lengkap saka Piaggio PD-808 kanggo FSX (klik kene kanggo versi FS2004). Klebu sistem nyata lan Manajemen engine majeng. model fitur sing virtual kokpit 3D lan panel 2D. Muni apik.

Model ruangan duwe kabeh animasi sing perlu lan liya-liyane! Cahya wengi lengkap, telung tekstur, kalebu edisi "Batman" khusus. Sisih grafis, pesawat iki digawe kanthi apik, an add-on arang sing kudu diduweni.

Elinga yen dokumentasi Inggris apik banget wis klebu.

Produsen: Piaggio

INFORMASI FILE

  • Rating
    (16 Votes)
  • Size 31.3 MB
  • Downloads 15 082
  • digawe 30-01-2009
  • Diowahi 24-02-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    • Lockheed Martin Prepar3D v1
    • Microsoft Flight Simulator X: Edition Uap
    • Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Mario Noriega external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Paling Keri Dianyari

26-07-2020Paket Sejarah Concorde FSX  &  P3D
--------
04-07-2020Edgley Optica FSX  &  P3D
--------
03-06-2020Embraer ERJ 135 Akeh utang FSX  &
--------
02-06-2020Embraer ERJ 145 Akeh utang FSX  &
--------
02-06-2020Boeing 757-200 Donald Trump (Trump
--------