Robin R2160 Alpha & 160A kanggo FSX SP2 HOT
Robin_R2160_Alpha_160A_1
Robin_R2160_Alpha_160A_22
Robin_R2160_Alpha_160A_33
Robin_R2160_Alpha_160A_44


  • Kanggo varian kompatibel FS2004 klik kene

    The Robin R2160 Alpha lan 160A podho rupo. Kabeh-logam latihan mabur aerobatic karo 160 hp wonten ing hood, a Lycoming O-320-D2A. The Robin Originally dirancang lan dibangun ing Prancis, nanging ing 2004, produksi dipindhah kanggo Alpha Aviation ing New Zealand.

    paket lengkap FSX/ SP2 (DX9 grafis), lan VC karo panel adat, kanthi animasi. Garmin GTX330 & GNS430. dokumentasi Full + ref-dhaftar. Klebu telung liveries kaya nyata Amerika Serikat, Britania Raya lan Selandia Anyar. A bungahaken murni kanggo pesawat free.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (24 Votes)
  • Size 5.01 MB
  • Downloads 18 133
  • digawe 28-06-2009
  • dianyari 25-02-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Premier Aircraft Design external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan