Basa

Robin R2160 Alpha & 160A kanggo FSX SP2

Informasi

Kanggo varian kompatibel FS2004 klik kene

The Robin R2160 Alpha lan 160A podho rupo. Kabeh-logam latihan mabur aerobatic karo 160 hp wonten ing hood, a Lycoming O-320-D2A. The Robin Originally dirancang lan dibangun ing Prancis, nanging ing 2004, produksi dipindhah kanggo Alpha Aviation ing New Zealand.

paket lengkap FSX/ SP2 (DX9 grafis), lan VC karo panel adat, kanthi animasi. Garmin GTX330 & GNS430. dokumentasi Full + ref-dhaftar. Klebu telung liveries kaya nyata Amerika Serikat, Britania Raya lan Selandia Anyar. A bungahaken murni kanggo pesawat free.
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa