Fairchild C119 LEAS Air Cargo NAM FSX HOT
Fairchild_C119_LEAS_Air_Cargo_NAM_1
Fairchild_C119_LEAS_Air_Cargo_NAM_22
Fairchild_C119_LEAS_Air_Cargo_NAM_33
Fairchild_C119_LEAS_Air_Cargo_NAM_44


  • The Fairchild C-119 Flying Boxcar (Navy sebutan R4Q) iku sawijining pesawat transport militer Amérika dikembangaké saka Perang Donya II Fairchild C-82 Paket, dirancang kanggo nindakake kargo, personel, patients rereged, lan peralatan mechanized, lan kanggo nyelehake kargo lan pasukan dening parachute. Pisanan C-119 digawe pesawat dhisikan ing 1947 November, lan produksi wektu mandhek ing 1955, luwih saka 1,100 C-119s wis dibangun. Sawijining kemampuan kargo-hauling lan katon mboten umum entuk iku julukan "Flying Boxcar". (Source: Wikipedia)

    Kalebu 12 cat LEAS (Leading Edge Aviation Services)

    Fairchild C119 C-CILE Hall Beach, Nunavut
    Fairchild C119 C-FMLE Vancouver, British Columbia
    Fairchild C119 C-FULE Churchill, Manitoba
    Fairchild C119 N129LE Balikpapan, Alaska
    Fairchild C119 N139LE Havana, Cuba
    Fairchild C119 N149LE Agana, Guam
    Island Wake Fairchild C119 N319LE
    Fairchild C119 N419LE Balikpapan, Alaska
    Fairchild C119 N519LE St Maarten Apa., Antilles Walanda
    Fairchild C119 N619LE Chandler, Arizona
    Fairchild C119 N719LE Balikpapan, Alaska
    Fairchild C119 N819LE Miami, Florida

    Paling apik add-on nganggo kokpit virtual, swara khusus lan model kanthi kualitas tinggi.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan