Basa

Fairchild C119 LEAS Air Cargo NAM FSX

Informasi

The Fairchild C-119 Flying Boxcar (Navy sebutan R4Q) iku sawijining pesawat transport militer Amérika dikembangaké saka Perang Donya II Fairchild C-82 Paket, dirancang kanggo nindakake kargo, personel, patients rereged, lan peralatan mechanized, lan kanggo nyelehake kargo lan pasukan dening parachute. Pisanan C-119 digawe pesawat dhisikan ing 1947 November, lan produksi wektu mandhek ing 1955, luwih saka 1,100 C-119s wis dibangun. Sawijining kemampuan kargo-hauling lan katon mboten umum entuk iku julukan "Flying Boxcar". (Source: Wikipedia)

Kalebu 12 cat LEAS (Leading Edge Aviation Services)

Fairchild C119 C-CILE Hall Beach, Nunavut
Fairchild C119 C-FMLE Vancouver, British Columbia
Fairchild C119 C-FULE Churchill, Manitoba
Fairchild C119 N129LE Balikpapan, Alaska
Fairchild C119 N139LE Havana, Cuba
Fairchild C119 N149LE Agana, Guam
Island Wake Fairchild C119 N319LE
Fairchild C119 N419LE Balikpapan, Alaska
Fairchild C119 N519LE St Maarten Apa., Antilles Walanda
Fairchild C119 N619LE Chandler, Arizona
Fairchild C119 N719LE Balikpapan, Alaska
Fairchild C119 N819LE Miami, Florida

Paling apik add-on karo kokpit virtual, swara adat lan model saka high quality.
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa