Fouga Zephyr CM175 v1.1 FSX HOT
Fouga_Zephyr_CM175_v1.1_1
Fouga_Zephyr_CM175_v1.1_22
Fouga_Zephyr_CM175_v1.1_33
Fouga_Zephyr_CM175_v1.1_44


  • Kanggo FS2004 varian kompatibel klik kene

    The Fouga Zephyr presented ing rong konfigurasi:
    - "Solo" konfigurasi karo siji pilot
    - "Kontrol dual" konfigurasi, IE karo loro pilot ing Papan, model iki piloted saka jog mburi

    Saperangan beda antarane bidang nyata lan model iki padha ngenalaken
    kanggo nggawe nggunakake luwih gampang kanggo pilot virtual:

    - Ing gearwheel irung iku steerable nalika Fouga nyata iki mimpin ing lemah karo rem
    - GPS, a Vor / DME lan pilot otomatis sing ngenalaken ing loro model
    - Saperangan lampu tambahan diselehake ing panel kanggo ease virtual kloter (flaps, pindah landing, airbrakes)

    Kalebu dokumentasi full in english!

    History:

    Ora minangka misuwur minangka kang "grand-sadulur", pesawat Fouga Magister, ing Fouga Zephyr versi naval saka Fouga.
    Ing awal nyeket, Managers Navy Prancis, nggoleki cara nasional kanggo latihan pilot sing, padha banget kasengsem dening program Fouga ing proses kanggo Angkatan Udhara Prancis. Penerbitan versi dicocogake kanggo specifications Navy dibangun lan ing 1956 Juli 31, pisanan Fouga CM170M rancangan, jenenge "Esquif", digawe pesawat pisanan sawijining. A tuku aircrafts 30 iki kabar lan layang iki diwenehi jarak antarane 1959 lan 1961. Iki ana supaya tuku siji versi pesawat iki, jeneng CM175 "Zephyr" sesuai karo aircrafts Navy Prancis liyané ing wektu iki (Aquilon, Alize) nggunakake jeneng angin '. Menapa malih ing Fouga Zephyr iki digunakake dening Angkatan Laut Perancis, utamané karo Foch lan pelaku usaha Clemenceau. Sajrone luwih saka telung puluh taun, ing Zephyr wis ditampilake linuwih lan kekuatan kuwalitas sawijining kahanan nggunakake abot
    Lan tim aerobatic mabur Zephyrwas digawe ing 1961 dening Angkatan Laut Perancis

    ciri umum:

    fitur khusus saka airframe klebu 110 ° amba kupu buntut
    Dawa swiwi: 12,15m
    Length: 10,20m
    Dhuwur: 2,90m

    Ketoke meh padha karo pesawat Fouga Magister, ing Zephyr Ananging ditondoi dening transformasi penting. ateges:

    - Balak airframe
    - Dikiataken pindah landing kalebu fungsi khusus kanggo "liwat-ngompa" irung pindah kejut absorber
    - Canopies ngusapake kuoso catapult ngetokake lan landing karo canopies kabuka
    - Buntut pancing lan piranti kanggo handing sak ngetokake catapult
    - Amba saka Indikator serangan (BIP) kanggo kontrol landing operator akurat

    The Fouga Zephyr wis loro mesin Marbore II
    massa maksimum kanggo Katapult 3450 kg
    tikaman maksimum (segara) 400 dan (x2)
    RPM maksimum 22600 rpm

    (5ource: dokumentasi Inggris klebu ing download)

    Model: André Chancel
    Panel 2D lan ukuran: Jean-Pierre Langer
    dinamika Flight: Jean-Pierre Bourgeois
    setelan lemah: Benoit Dubé
    Tekstur: Marc Hardouin
    https://restauravia.com/
    Penaséhat teknis: Claude Marie (mantan Instructor pilot Fouga Zephyr)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan