Basa

Beechcraft Super King Air 300 St. Maarten Diving Club FSX

Informasi

Kanggo versi kompatibel FS2004 klik kene

King Air 300 apik maringi tulodho karo werna saka "St. Maarten Diving Club. Kalebu kokpit virtual (VC) lan muni adat minangka biasanipun.

Manungsa waé ing versi kedhaftar FSX-SP2 bakal duwe sawetara masalah tampilan karo propelers, bisa uga ora rampung transparan nalika puteran. Kanggo wayahe ora ana solusi.

informasi:

Seri Beechcraft King Air yaiku pesawat twin-turboprop diprodhuksi dening Beechcraft saka 1964.

Iku kalebu macem-macem model dilengkapi Pratt & Whitney PT6, lan pressurized karo kapasitas saka 5 kanggo 9 penumpang. Model beda 90 / 99 / 100 King Air, King Air 200 lan King Air 300 / 350. Ing sawetara saka King Air wis sawetara antarane 1300 lan 1800 nautical (nm) lan bisa mabur kanggo elevasi 28,000 kanggo 35,000 kaki (ft).

The King Air wis banget sukses lan terus karir bisnis gedhe amarga saka sing linuwih, kinerja (kacepetan, landings lan takeoffs saka landasan pacu cendhak, DLL gedhe) lan volume saka kabin kanggo comfort penumpang gedhe lan kamungkinan saka pepindahan cepet ing kabin dienggo medical. pesawat iki mampu ngubungaké kota-kota gedhe europeens saka Eropah Tengah lan banget saiki ing fleets saka operator taksi udara. (Source wikipedia)
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa