Basa

Aviatika MAI-890 Ultralight Biplane FSX-SP2-Ac

Informasi

  • Size 8.48 MB
  • Downloads 9 737
  • digawe 02-07-2010
  • Diowahi 06-06-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Diuji OK karo FSX Nyepetake + SP2 + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Pesawat berair ultra-ringan Aviatika-МАI-890 dirancang kanggo olahraga, wisata, pengawasan lan patroli. Pesawat wis metu banget-tampilan kokpit, prasaja ing piloting.

Pesawat iku siji-sijiné mesin, siji-sijine biplane sing nganggo body balok tipe, balok desain kaligrafi standar, kanthi swiwi / kontrol permukaan / kain jaran empennage, LG tipe telu roda tiga sing ora bisa ditarik karo kemudi ireng lan kokpit jenis tertutup.

Banget tambahan!
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes
  • download
Informasi

  • Size 8.48 MB
  • Downloads 9 737
  • digawe 02-07-2010
  • Diowahi 06-06-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Diuji OK karo FSX Nyepetake + SP2 + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa