Sukhoi Su-26 FSX HOT
Sukhoi_Su-26_FSX_1
Sukhoi_Su-26_FSX_22
Sukhoi_Su-26_FSX_33
Sukhoi_Su-26_FSX_44


  • Small bidang aerobatic Soviet kanggo kinerja! Kualitas Graphic model dadi ngluwihi prasaja "freeware" minangka asring karo pilihan kita lan worth uga mbayar.

    Kalebu loro tekstur "Ferrari" lan "kat McLaren" Renungan metallic lan swara tartamtu kanggo model iki. A kokpit detailled virtual (VC) uga bakal ndadekake kowe seneng.

    -------------------------------------------------- -------------------------------------------

    The Sukhoi Su-26 punika aerobatics bidang siji-seater saka tilas Uni Soviet, powered by engine reciprocating single radial. The Su-26 wis agêng-dipasang wings sakcara lan pindah landing tetep, pindah utama dipasang ing titanium busar ngalangi.

    The Sukhoi Su-26 digawe pesawat pisanan ing Juni 1984, asli papat gadhah nyonggo loro bilah. Produksi diuripake kanggo Su-26M, karo lumahan buntut olahan lan 3 bilah Hoffman nyonggo. Argumèntasi luwih padha digawe, lan model menang hadiah tim loro wong-wong iku lan wanita ing 1986 World Aerobatics Championships. dipunéwahi Su-26M3 karo engine M9F 430-hp anyar didominasi aerobatic World Championships 2003 lan 2005 uga ing Kajuwaraan Eropah 2004. Sampeyan iki diekspor kanggo Argentina ing 1990s.
    Source wikipedia



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (33 Votes)
  • Size 5.99 MB
  • Downloads 12 400
  • digawe 31-10-2010
  • dianyari 06-03-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap ➕ Akselerasi Microsoft Flight Simulator X ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • Ora dingerteni :-(
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan