Basa

Piper Cherokee Arrow III Turbo FSX & P3D

Informasi

Dianyari ing 28 / 06 / 2019: kompatibel Prepar3D v4 (64bits)
The Piper PA-28 Cherokee punika kulawarga pesawat cahya dirancang kanggo latihan pesawat, taksi udara lan pribadi.

Model iki dirancang ing GMax, kalebu rong repaints lan kokpit virtual (ora ana panel 2d). add-on iki sampurna kanggo latihan, amarga panel VC lengkap. Penting maca dokumentasi minangka bisa kanggo nggawe owahan. Swara kasebut yaiku saka Piper Comanche 250.

prestasi gedhe
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa