Piper Cherokee Arrow III Turbo FSX & P3D HOT
Piper_Cheroke_Arrow_III_turbo_FSX_1
Piper_Cheroke_Arrow_III_turbo_FSX_22
Piper_Cheroke_Arrow_III_turbo_FSX_33
Piper_Cheroke_Arrow_III_turbo_FSX_44


  • The Piper PA-28 Cherokee punika kulawarga pesawat cahya dirancang kanggo latihan pesawat, taksi udara lan pribadi.

    Model kasebut dirancang ing GMax, kalebu rong papan lan kokpit virtual (ora ana panel 2d). iki add-on sampurna kanggo latihan, amarga panel VC lengkap. Penting kanggo maca dokumentasi amarga bisa kanggo nggawe owah-owahan. Swara padha karo Piper Comanche 250.

    prestasi gedhe
  • Dianyari ing 28 / 06 / 2019: kompatibel Prepar3D v4 (64bits)



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (54 Votes)
  • Size 33.5 MB
  • Downloads 19 424
  • digawe 26-12-2010
  • dianyari 28-06-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Pierre FASSEAUX, Rien Cornelissen external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan