British Aerospace Nimrod Package FSX & P3D HOT
RAF_Hawker_Siddeley_Nimrod_package_for_FSX_1
RAF_Hawker_Siddeley_Nimrod_package_for_FSX_22
RAF_Hawker_Siddeley_Nimrod_package_for_FSX_33
RAF_Hawker_Siddeley_Nimrod_package_for_FSX_44


  • The Hawker Siddeley Nimrod punika patroli pesawat maritim ing Air Force Royal. Iku penerus saka Avro Shackleton. Punika adhedhasar De Havilland Comet minangka Hawker Siddeley (saiki BAE Systems ditempelake) wis diganti.

    NICE ADD-ON !

    Paket lengkap iki ngandhut model Nimrod MR1, MR2 lan R1. Sawetara tekstur (repaints) kanggo saben model kalebu.
    The add-on dirancang kanggo dikontrol saka kokpit virtual (VC) nanging panel 2D uga kalebu. seneng iku.

    Nimrod

    A monster teknologi, pamburu segara gedhe. Dirancang saka jet penumpang pisanan, ing Comet, prototipe pisanan ing Hawker Siddeley Nimrod njupuk mati kanggo pisanan May 23, 1967. Pesawat sepisanan saka prototipe kapindho ana location2 sasi mengko.

    Nimrod

    Malah saiki, ing pengintaian maritim Nimrod terus misi sing penting. The Nimrod kudu atusan Sajarah sing misi sukses

    Nimrod

    Ing Papan, apa nelusuri sistem, segara, pengamatan pesawat utawa peralatan ndjogo sing apik minangka perwira lan NCOs sing nggunakake

    Nimrod

    Iku piranti ingkang saged misi patroli cepet lan dawa, ing Nimrod MR Mk 2 wis sistem ditempelake modern, kalebu Radar, magnetometer lan sistem kanggo Processing digital saka data akustik.

    Nimrod

    Iku bisa nindakake biaya ambane nuklir utawa conventional utawa torpedoes utawa tambang ing senjata bunker jembar. unit iki uga dilengkapi lampiran ing-wing TCTerms kang bisa ditempelake pluru to-air utawa pluru anti-kapal.

    Nimrod
  • Dianyari ing 29/08/2017: Panel 2D Anyar sing dirancang kanggo layar lebar (16/9), add-on saiki kompatibel Prepar3D v1, v2, v3 lan v4. Versi pemasang otomatis 10



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (55 Votes)
  • Size 103 MB
  • Downloads 25 711
  • digawe 30-01-2011
  • dianyari 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Model dening Brian Franklin (Simshed). Kokpit lan instrumen dening Jim Cooper, adaptasi FSX/P3D dening Philippe Wallaert, Rikoooo
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan