Basa

ICP Savannah Version 3.7 kanggo FSX

Informasi

The ICP Savannah iku salah siji saka ultralights sade ndhuwur ing Eropah. Iku gumantung lan gampang kanggo fly. kinerja STOL sawijining nggampangake kanggo operate saka Lapangan Terbang sembarang. Savannah uga pesawat apik banget kanggo penerbangan salib-negara sajrone siji bisa appreciate stabilitas gedhe.

Paket ngandhut loro model, siji karo celonone setir lan siji tanpa, lan loro tektur set, Italia lan Kanada.
Model wis apa panel VC lan bisa dadi pesawat saka kokpit Virtual mung.

data Technical lan kinerja dijupuk saka situs resmi saka Produsèn: www.ICP.it.


Basa