Basa

Fouga Zephyr FSX Pancak v2.0

Informasi

Fouga Zephyr teka ing rong konfigurasi:
- Konfigurasi "solo" (single-pilot diposisikan ing kursi ngarep)
- Konfigurasi kontrol "DC" dual karo rong pilot ing papan. Versi iki khusus dicocogake kanggo nggunakake "Shared Cockpit" saka FSX.

Saperangan beda antarane bidang nyata lan model-model iki diperanake kanggo nggawe panggunaan gampang kanggo pilot virtual:
- gearwheel irung bisa digesur nalika Fouga nyata digeser ing lemah kanthi rem
- GPS, VOR / DME, TACAN lan pilot otomatis sing dikenalaké ing modhèl kasebut
- Saperangan lampu tambahan diselehake ing panel kanggo ease virtual kloter (flaps, pindah landing, airbrakes)

KAHAYAN! Versi 2 iki wis dikembangake FSXNyepetake. Ora kompatibel karo Flight Simulator 2004 (FS9). Kompatibilitas karo versi liya saka FSX(SP1 - SP2) ora dijamin.

Sampeyan kudu maca buku manual sing disedhiyakake karo paket iki kalebu sing mulang sampeyan carane ndandani kapal operator (banget informatif)

Iki minangka introduksi video pendek dening Amentiba



Sajarah

Ora misuwur minangka "grand-brother", pesawat Fouga Magister, Fouga Zephyr minangka versi angkatan laut saka Fouga. Ing awal taun 50-an, Panguwasa Angkatan Laut Prancis, kanthi cara nggoleki cara nasional kanggo latihan para pilot, wis banget kasengsem karo program Fouga sing dilakoni kanggo Angkatan Udara Prancis. Versi adaptif kanggo spesifikasi Angkatan Laut dibangun lan ing 1956 Juli 31, prototipe Fouga CM170M pisanan, dijenengi "Esquif", digawe penerbangan pisanan. Pesawat 30 sing dituku diwenehi kabar lan pangiriman diwenehi jarak antarane 1959 lan 1961. Iki urutan tuku siji versi pesawat iki diganti jenenge CM175 "Zephyr" sesuai karo pesawat Angkatan Laut Perancis liyane wektu iki (Aquilon, Alize) nggunakake jeneng angin. Kajaba iku, Fouga Zephyr digunakake dening Angkatan Laut Prancis, utamané karo maskapai Foch lan Clemenceau. Sajrone luwih saka telung puluh taun, Zephyr wis nampilake kualitas lan kuwatitas ing kahanan gunakake abot.
Tim aerobatik sing mabur Zephyr diciptakake ing 1961 dening Angkatan Laut Prancis

Zephyr

ciri umum:

fitur khusus saka airframe klebu 110 ° amba kupu buntut
Dawa swiwi: 12,15m
Length: 10,20m
Dhuwur: 2,90m

Seperthih banget kaya pesawat Fouga Magister, nanging Zephyr kasebut ditondoi dening transformasi penting.

Ateges:
- Balak airframe
- Dikiataken pindah landing kalebu fungsi khusus kanggo "liwat-ngompa" irung pindah kejut absorber
- Canopies ngusapake kuoso catapult ngetokake lan landing karo canopies kabuka
- Buntut pancing lan piranti kanggo handing sak ngetokake catapult
- Amba saka Indikator serangan (BIP) kanggo kontrol landing operator akurat

The Fouga Zephyr wis loro mesin Marbore II

massa maksimum kanggo Katapult 3450 kg
tikaman maksimum (segara) 400 dan (x2)
RPM maksimum 22600 rpm

Zephyr
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa