Basa

British Aerospace Jetstream 31 / 32 FSX

Informasi

Kanggo varian kompatibel FS2004 klik kene

Lengkap Jetstream 31 lan 32! Kanggo FSX, kalebu swara adat, kokpit 3D lan 2D lan repaint 4 minangka Sun-Air saka Denmark, Eastern Airways (UK), United Express (sajarah), Royal Navy T3. Maca pandhuan.

Jetstream 31 yaiku pesawat udara kembar-turboprop cilik, kanthi pesawat pressurized, dirancang kanggo memenuhi syarat pasar penerbangan regional Amerika Serikat.
The Jetstream 31, pertama kali terbang ing 28 Maret 1980, kang certificated ing UK ing 29 Juni 1982 sawetara atus 31s padha dibangun sak 1980s. Ing 1985, upgrade engine luwih iki ngrancang, kang miber ing 1988 minangka Jetstream Super 31, uga dikenal minangka Jetstream 32. Produksi terus nganti 1993, kang wektu 386 31 / 32s wis diprodhuksi.
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa