Basa

Jet Utilitas Spn Grob FSX v3.1.3 Versi 3.1.3

Informasi

  • Size 10.5 MB
  • Downloads 14 267
  • digawe 31-05-2011
  • Diowahi 29-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Andreas Koerner
Dianyari ing 07-11-2017: Saiki kompatibel Prepar3D v4, installer v10
Punika satunggaling pesawat ingkang berkualitas FSX, kokpit virtual kanthi fungsi, tolok khusus, model penerbangan padha karo karya sing padha, ati-ati lan nindakake kanthi profesional. Ati-ati yen sampeyan miwiti pesawat nganggo unit iki, instrumen onboard bakal dipateni, matur nuwun kanggo maca manual sadurunge nggunakake.

The Restoran SPN Executive Jet iku sawijining jet bisnis pesawat digawe tanggung bahan komposit (isih ing rancangan mburi 2006) saka Restoran Jerman.

jangkoan maksimum: 1,850 nm / 3.425 km (1 pilot + 6 penumpang, NBAA IFR 100 sulih nm)
  • Panganggité: Andreas Koerner
  • download
Informasi

  • Size 10.5 MB
  • Downloads 14 267
  • digawe 31-05-2011
  • Diowahi 29-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Andreas Koerner

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa