Jet Utilitas Spn Grob FSX & P3D HOT
Grob_SPn_Utility_Jet_FSX_1
Grob_SPn_Utility_Jet_FSX_22
Grob_SPn_Utility_Jet_FSX_33
Grob_SPn_Utility_Jet_FSX_44


  • Punika satunggaling pesawat ingkang berkualitas FSX, kokpit virtual kanthi fungsi, tolok khusus, model penerbangan padha karo karya sing padha, ati-ati lan nindakake kanthi profesional. Ati-ati yen sampeyan miwiti pesawat nganggo unit iki, instrumen onboard bakal dipateni, matur nuwun kanggo maca manual sadurunge nggunakake.

    The Restoran SPN Executive Jet iku sawijining jet bisnis pesawat digawe tanggung bahan komposit (isih ing rancangan mburi 2006) saka Restoran Jerman.

    jangkoan maksimum: 1,850 nm / 3.425 km (1 pilot + 6 penumpang, NBAA IFR 100 sulih nm)
  • Dianyari ing 07-11-2017: Saiki kompatibel Prepar3D v4, installer v10



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi3.1.3
  • Rating
    (51 Votes)
  • Size 10.5 MB
  • Downloads 17 831
  • digawe 31-05-2011
  • dianyari 29-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap eler Akurat Microsoft Flight X Akselerasi ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • Andreas Koerner
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan