Concorde Final Version-A 2011 FSX HOT
Concorde_Final_Version-A_2011_1
Concorde_Final_Version-A_2011_22
Concorde_Final_Version-A_2011_33
Concorde_Final_Version-A_2011_44


  • Kanggo varian kompatibel FS2004 klik kene

    Iki minangka model 3d anyar Concorde sing kalebu: bentuk irung anyar, rincian visor, dinamika penerbangan, paket tekstur nyata lengkap-tekstur PRE-PRODUKSI anyar- tekstur bening kanggo panel VC, efek khusus kanggo pusaran wing lan kabut, efek afterburner , animasi lampu pendaratan digandhengake karo operasi gir landing, visor animasi kanggo tampilan kokpit 2D utama, efek kacepetan mesin (Pak Rob Barengredt).

    Kabeh dikontrol nganggo ukuran xml sing dirancang dening Pak HANS ZUIDERVAART sing dhuwur banget, sing uga wis nggawe akeh pangaturan kanggo dinamika penerbangan, (akeh matur nuwun kanggo pitulung !!!!), alat ukur sing bisa diklik ing VC (kabeh ana ing FS9, sawetara ing FSX), swara, VC, tampilan penumpang, lampu reposisi lan lengkap, bagian animasi sing lengkap, (animasi pilot lan copilot kanggo operasi rudder, elevator lan landing gear), lawang pintu utama lan kargo, dsb.

    VERSION THIS ora GANTI versi sadurungé, wich kudu dibusak FIRST. Ora ana koreksi NEEDED

    kontrol :

    - Bagean animasi Full, nggunakake printah tipical.

    - Ndawakake lampu landing: Padha bakal ngluwihi: nalika isih ing lemah, nguripake lampu; nalika mabur, ngluwihi Gir kebangkrutan lan nguripake lampu.

    - Open / close lawang kamar, pencet printah Tailhook Panjenengan.

    - Penumpang lawang: pencet "" SHIFT + E ".

    - Lawang liya: pencet "" SHIFT + E + 2 ".

    - Ndawakake irung lan visor kanggo njupuk mati, "F7" kaping pindho.

    - Ndawakake irung kanggo prosedur (ora luwih cepet saka 370 Knot) pisanan nyedhak: pencet "F7" sapisan.
     
    - Ndawakake irung kanggo prosedur kapindho nyedhak (ora luwih cepet saka 325 knots): pencet "F7" sepisan maneh.

    - Ndawakake irung kanggo aproach final (270 Knot): pencet "F8" (flaps lengkap).

    - Saiki visor ing tampilan utama 2D kokpit punika animasi dening iki kontrol padha !!!

    - Gerakan awak bisa dideleng ing tampilan njaba lan VC nalika ngoperake kemudi, elevator lan landing.

    - Kuwalik: pencet "F2" mung sawise nutul (ndeleng animasi ing engines'exhausts).

    - Engines' intakes animasi gumantung katup.

    - Gunakake "CTRL + J" lan mateni mesin kanggo ngaktifake kendaraan airports'service nalika parking.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (72 Votes)
  • Size 77.6 MB
  • Downloads 85 579
  • digawe 29-11-2011
  • dianyari 08-12-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Auto-install Instalasi versi 10
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Libardo Guzman
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan