Dyn aero CR100 FSX SP2
Dyn_aero_CR_100_FSX_1
Dyn_aero_CR_100_FSX_22
Dyn_aero_CR_100_FSX_33
Dyn_aero_CR_100_FSX_44


  • Dyn aero CR100 kanggo FSX SP2 dening OLD PAT.

    Dyn Aero CR.100 iku kit Perancis sing digawe mesin siji, monoplane rong kursi, dikembangake ing 1990s lan dimaksudake minangka pelatih aerobatik lan turis, utamane kanggo nggunakake klub aero.

    Model Gmax kanthi fitur kokpit Virtual kanthi animasi sing apik. Sekeca !




  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (17 Votes)
  • Size 5.87 MB
  • Downloads 8 405
  • digawe 02-01-2012
  • dianyari 06-06-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • Patrick Le Luyer external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan