Basa

Dyn aero CR100 FSX SP2

Informasi

Dyn aero CR100 kanggo FSX SP2 dening OLD PAT.

Dyn Aero CR.100 iku kit Perancis sing digawe mesin siji, monoplane rong kursi, dikembangake ing 1990s lan dimaksudake minangka pelatih aerobatik lan turis, utamane kanggo nggunakake klub aero.

Model Gmax kanthi fitur kokpit Virtual kanthi animasi sing apik. Sekeca !

Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa