Seabird Seeker SB7L-360A Serie 2 FSX & P3D HOT
Seabird_Seeker_SB7L-360A_Serie_2_FSX_1
Seabird_Seeker_SB7L-360A_Serie_2_FSX_22
Seabird_Seeker_SB7L-360A_Serie_2_FSX_33
Seabird_Seeker_SB7L-360A_Serie_2_FSX_44


  • Kalebu pesawat kebak ukuran asli, Highly rinci photorealistic 2D kokpit, a VC kanthi fungsi lan limang rencana Paint. dinamika Flight sing estu akurat lan nggawe pesawat bungahaken kanggo fly. Ana operasi manual lengkap kalebu ing folder Documentation Seabird Seeker SB7L.

    The Seabird Seeker yaiku pesawat pengamatan cahya dibangun dening Seabird Aviation Australia Pty Ltd saka Australia lan Seabird Aviation Jordan. Perusahaan pasar pesawat minangka kurang biaya alternatif kanggo Helikopter pengamatan, kanggo sektor militèr lan sipil. Dhapukan sing pasar perusahaan pesawat kanggo kalebu pengawasan pipo, pesisir watch, pakaryan lingkungan, photography pangeboman lan keamanan. pesawat dipersembahake dening engine Lycoming O-360.

    The Seabird Seeker wis sawetara sukses kaca, lan dilakokno dening anyar (kirim 2003 mlebu) Angkatan Udhara Irak.

    Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX 2Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX 3Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX 4Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX 5Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX 6Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX 7Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX 9Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX 10Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX 11Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX 12Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX 13Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX 14Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX 15Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX 16



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (7 Votes)
  • Size 16.4 MB
  • Downloads 13 096
  • digawe 30-03-2012
  • dianyari 23-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Darrel Woodhouse
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan