Basa

Seabird Seeker SB7L-360A Serie 2 FSX & P3D

Informasi

  • Size 16.4 MB
  • Downloads 9 420
  • digawe 30-03-2012
  • Diowahi 23-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Darrel Woodhouse
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Kalebu pesawat kebak ukuran asli, Highly rinci photorealistic 2D kokpit, a VC kanthi fungsi lan limang rencana Paint. dinamika Flight sing estu akurat lan nggawe pesawat bungahaken kanggo fly. Ana operasi manual lengkap kalebu ing folder Documentation Seabird Seeker SB7L.

The Seabird Seeker yaiku pesawat pengamatan cahya dibangun dening Seabird Aviation Australia Pty Ltd saka Australia lan Seabird Aviation Jordan. Perusahaan pasar pesawat minangka kurang biaya alternatif kanggo Helikopter pengamatan, kanggo sektor militèr lan sipil. Dhapukan sing pasar perusahaan pesawat kanggo kalebu pengawasan pipo, pesisir watch, pakaryan lingkungan, photography pangeboman lan keamanan. pesawat dipersembahake dening engine Lycoming O-360.

The Seabird Seeker wis sawetara sukses kaca, lan dilakokno dening anyar (kirim 2003 mlebu) Angkatan Udhara Irak.

Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX  2Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX  3Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX  4Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX  5Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX  6Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX  7Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX  9Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX  10Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX  11Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX  12Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX  13Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX  14Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX  15Seabird Seeker SB7L 360A Serie 2 FSX  16
  • Panganggité: Darrel Woodhouse
  • download
Informasi

  • Size 16.4 MB
  • Downloads 9 420
  • digawe 30-03-2012
  • Diowahi 23-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Darrel Woodhouse
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa