Basa

Rockwell B-1B Lancer AlphaSim FSX

Informasi

Kanggo versi kompatibel FS2004 klik kene

The Rockwell B-1 Lancer tukang ngebom punika-long sawetara lan global geometri dikembangaké dening US ing 1970s. Dibangun ing salinan 100 lan isih in layanan ing 2012.

Gawan 4 repaints, swara adat, kokpit virtual lan kemampuan kanggo nyelehake bom, ora kompatibel DirectX10. banget kualitas.

Bug cilik karo FSX Jeblugan SP2 ndadekake jendhela windows kokpit virtual, supaya udan ...

animasi

- Kanthi animasi swing wing karo slats pinggiran leading (tombol tutup)
- Lucu spoilerons lan elevons (otomatis, ing kelet ngiwa / tengen)
- Lucu spoiler wing (. Bakal 'pop-up' yen keypress-aktif, watesan SIM nalika spoilerons kerja A kontrol panggeser bakal Nanging mulihake spoiler animasi Gamelan)
- Opening kokpit lawang ngisor (shift-e)
- Dorsal Main kacepetan brake (/ -key)
- Opening Teluk bom (2nd Exit (shift-e, banjur 2)
- Togglable tokoh crew (Ctrl-W)

info panel

ngalih-2 - Electrics Panel
ngalih-3 - Radios Panel
ngalih-4 - katup
ngalih-5 - GPS

Afterburner efek - iki otomatis lan uga engages ngundhakake daya cocok ing model pesawat.

Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa