Basa

Ilyushin Il-18 FSX & P3D

Informasi

  • Size 44.2 MB
  • Downloads 25 457
  • digawe 03-05-2012
  • Diowahi 18-01-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Edgar Giunart
Beautiful Ilyushin Il-18 wernane Aeroflot perusahaan Russian. Kokpit virtual iku sawijining prestasi gedhe tenan saindhenging kabin uga maringi tulodho ing 3D lan bagean penumpang. Klebu karo swara adat lan Welasan animasi. Ora kompatibel DirectX10.

The Ilyushin Il-18 punika airliner turboprop, kang dadi salah siji saka pesawat Soviet paling dikenal wektu, lan salah siji sing paling populer lan awet, sampun damel pesawat pisanan ing 1957 iku isih dienggo 50 taun mengko.

The Ilyushin Il-18 ana salah siji pesawat utama ing donya kanggo puluh lan iki digunakake diekspor. Amarga saka dhowo umure sawijining, akeh ngrambah liwat 45,000 jam pesawat. panerus iku Il-62.

img34726 3

snap249

Ilyushin-18
Informasi

  • Size 44.2 MB
  • Downloads 25 457
  • digawe 03-05-2012
  • Diowahi 18-01-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Edgar Giunart

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa