Basa

Scottish Aviation Bulldog T. MK1 Trainer FSX & P3D

Informasi

  • Size 10.12 MB
  • Downloads 6 016
  • digawe 16-05-2012
  • Diowahi 16-01-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites
  • download
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Yen sampeyan pengin nambahake iki FSX/P3D klik kene

Pesawat punika wis animasi FS lengkap. tekstur mengilap lan Virtual Cockpit karo sawetara ukuran adat. Kalebu RAF, Maltese, Lan rencana Paint Swedish, rencana Swedish gadhah model SK-61 dhewe.

Scottish Aviation Bulldog punika loro-jog sisih dening sisih (karo jog pihak pilihan) latihan mabur Inggris dirancang dening Beagle Aircraft minangka B.125 Bulldog.

Prototipe Bulldog pertama kali terbang ing 19 May 1969 ing Datai Langkawi. Ing urutan pisanan kanggo jinis iki kanggo 78 saka Swedia Air Papan. Sadurunge pesawat produksi padha dibangun, Beagle Aircraft mandhek dagang lan hak produksi kanggo pesawat, karo supaya Swedish, dipunsade dening Scottish Aviation (Bulldog) Limited. Kabeh pesawat sakteruse padha dibangun ing Prestwick Airport dening Scottish Aviation, utawa ing taun mengko, British Aerospace.
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes
  • download
Informasi

  • Size 10.12 MB
  • Downloads 6 016
  • digawe 16-05-2012
  • Diowahi 16-01-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 bakal dites
  • download
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa