Basa

Piaggio P180 Avanti FSX-Acc & P3D

Informasi

Simulasi Eagle Rotorcraft bakal ndadekake sampeyan, Piaggio P-180 Avanti, sing asale dirancang dening Mario Noriega, saiki diowahi dadi native FSX model. Paket iki kalebu sawetara ati reflektif, VC adat, Panel 2D, sound sound sethithik, lan liyane FSX fitur khusus ..

P180 FSX RTM

fitur:
  • Self shadowing, bump maps, lan maps specular
  • FSX animasi tartamtu
  • 11 kualitas dhuwur, liveries termenung
  • Custom FDE, swara Pack, panel, lan VC
Dites ing Windows Vista / 7 karo DX9, uga pratayang DX10 aktif. Apa bisa ing Windows XP.

snap432
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa