Basa

Northrop B-2A Spirit AlphaSim FSX & P3D

Informasi

Kanggo versi FS2004 klik kene

Litle Marvel kualitas Ex payware nanging saiki for free! The virtual B-52 wis virtual kokpit lan adat swara. Priksa asli lan referensi! Maca README.txt

The Northrop Grumman B-2 Roh (uga dikenal minangka Bomber Siluman) iku sawijining tukang ngebom strategis Amérika, nampilaken teknologi siluman katon kurang dirancang kanggo penetrating kandhel pertahanan anti-pesawat; iku bisa kanggo masang senjata loro conventional lan nuklir. tukang ngebom wis kru saka loro lan bisa nyelehake munggah kanggo wolung puluh 500 lb (230 kg) -class bom JDAM GPS-tuntun utawa nembelas 2,400 lb (1,100 kg) bom B83 nuklir. The B-2 mung pesawat sing bisa nindakake online-kanggo-lumahing senjata standoff gedhe ing konfigurasi siluman.

Development Originally diwiwiti ing "Advanced Technology Bomber" (ATB) project sak administrasi Carter, lan kinerja ana salah siji alasan kanggo pembatalan saka Lancer B-1. ATB terus sak administrasi Reagan, nanging kuwatir bab telat ing introduksi mimpin menyang Reinstatement saka program B-1 uga. biaya program wungu saindhenging pembangunan. Desain Northrop Grumman karo pitulungan saka Boeing, biaya saben pesawat averaged US $ 737 yuta (ing dolar 1997). Total biaya mundhut barang utowo jasa averaged $ 929 yuta saben pesawat, kang kalebu spare parts, peralatan, retrofitting, lan support lunak. Biaya program total kalebu pembangunan, engineering lan testing, averaged $ 2.1 milyar saben pesawat ing 1997.

Amarga saka ibukutha lan operasional biaya owahan sawijining, proyek punika kontrovèrsial ing Congress US lan antarane peserta pimpinan Staf. Nduwurke tumpukan-mudhun saka Perang Dingin ing bagean terakhir saka 1980s dramatically suda perlu kanggo pesawat, kang dirancang karo tujuan saka penetrating wilayah udara Soviet nyerang target dhuwur-nilai. Sak 1980s pungkasan lan 1990s, Congress slashed plans dhisikan kanggo tuku awang-awang 132 kanggo 21. Ing 2008, a B-2 dirusak ing kacilakan sakwisé lepas landas, lan kru rumiyen aman. A total 20 B-2s tetep ing layanan karo peksa Air Amerika Serikat.

Sanadyan digawé utamané minangka tukang ngebom nuklir, B-2 iki pisanan dipigunakaké ing pertempuran kanggo nyelehake bom conventional ing Serbia jroning Perang Kosovo in 1998, lan weruh terus nggunakake sak perang ing Irak lan Afghanistan. B-2s uga digunakake sak 2011 perang sipil Libyan. (Wikipedia)
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa