Basa

Piper Apache 150 taun 1954 FSX & P3D

Informasi

Banget nambah-ing patang cockpits virtual karo werna lan papat tekstur. model banget rinci. Kalebu swara adat. Dianyari dening Nor-Cal Prop Club.

Piper Aztec (utawa Piper PA-23, jenenge Apache lan Aztec) iku salah siji saka pesawat penumpang twin-engined pisanan saka Boeing Piper Aircraft dibangun 1959 kanggo 1982.
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa