Edgley Optica FSX & P3D HOT
Edgley_Optica_FSX_ & _P3D_1
Edgley_Optica_FSX_ & _P3D_22
Edgley_Optica_FSX_ & _P3D_33
Edgley_Optica_FSX_ & _P3D_44


  • native add-on kanggo FSX/P3D kualitas apik lan bener asli, modifikasi 3D tanpa cacat.

    The Kedokteran, dirancang dening John Edgley lan dibangun dening Brooklands Aerospace, wis konfigurasi mboten umum karo kamar maju kanthi gilap lelenggahan telung tengen, kaya saka helikopter Alouette. Konco iku papané a Lycoming flat-enem engine ndayani penggemar ducted, kembar boom cantilever tailplane karo rudders kembar lan elevator siji dhuwur-dipasang. tricycle tetep undercarriage kagungan nosewheel nutup kerugian ngiwa. Wings padha unswept lan untapered, lan pesawat iki saka construction kabeh-logam nyedhaki standar karo kulit aluminium ditekan. katon khusu pesawat kang mimpin kanggo iku kang dikenal minangka "bug-mripat" ing sawetara lapuran populer.

        Crew: One pilot
        penumpang 2: Kapasitas
        Length: 8.15 m (26 ft 9 ing)
        Dawa swiwi: 12.0 m (39 ft 4 ing)
        Dhuwur: 2.31 m (7 ft 7 ing)
        area Wing: 15.8 m² (171 ft²)
        Airfoil: NASA GA (W) -1
        bobot P: 948 kg (2,090 lb)
        mbukak migunani: 367 kg (810 lb)
        Max. Sawit bobot: 1,315 kg (2,900 lb)
        Powerplant: 1 × Textron Lycoming IO-540-V4A5D engine piston warata enem,
        194 kW (200 hp)
        Baling-baling: limang bilah ducted penggemar propeller, 1 saben engine
  • Dianyari 10 / 26 / 2020: Masalah tetep karo P3D v4 lan v5 nabrak nalika ngluncurake Edgley Optica (amarga Simulasi TruNorth).

    Updated on 04 / 07 / 2020: Nganyari kanggo FSX Edgley Optica dening Craig Richardson. Panel 2D anyar saka gambar njupuk saka VC. Titik scrape ditambah lan nyetel gembong; ngganti ukuran lan posisi ing GPS; ditambahake windows kanggo radio lan hud; nganyari dinamik penerbangan. Nganyari dening Bob Chicilo.



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (17 Votes)
  • Size 18.6 MB
  • Downloads 20 912
  • digawe 14-02-2013
  • dianyari 01-11-2020
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Craig Richardson, Pam Brooker. Dianyari dening Bob Chicilo
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan