Basa

Zlin Z137T Turbocmelak FSX & P3D & FS2004

Informasi

The Z137T Zlín (Czech: "Bumblebee"), iku sawijining pesawat tetanèn diprodhuksi ing Ceko. pesawat iki utamané dipigunakaké minangka cropduster a.

Tambahan iki kanggo FS2004, FSX lan Prepar3D vxx. Pamuter mesin siji pesawat nganggo kokpit 3D kanthi fungsi (ora ana panel 2D), kalebu swara khusus, loro model nganggo utawa tanpa piranti bledug. Pencet "i" kanggo ngaktifake panyebaran pesthi pestisida utawa liyane miturut imajinasi sampeyan.
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa