Basa

Paket Air New Zealand FSX & P3D

Informasi

  • Size 232 MB
  • Downloads 17 636
  • digawe 22-08-2015
  • Diowahi 22-08-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 8
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pengarang: Macem-macem panulis (deleng ing njero), repack dening Alan de Jager
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Super paket karo 8 kapal saka Air New Zealand, saben pesawat wis kokpit virtual (VC) karo sing istiméwa ing Boeing 767-300 diganti karo panel 2D. Saben Airbus wis gawan tekstur HD Remastered ing kokpit virtual, Boeing 777 duwe kinerja dhuwur panel 2D lan VC kalebu ukuran anyar karo FMC (maca dokumentasi). Kabeh pesawat kalebu swara sing cocog khusus. Model kasebut kompatibel karo Prepard 3D kajaba alur saka Boeing 777. FSX-KompatibilitasSteam njamin.

Warning, Pack iku ora kabeh armada, armada nyata Air New Zealand wis luwih pesawat.

Air New Zealand lan Zealand Air New Limited (IATA: NZ; ICAO: ANZ) yaiku maskapai penerbangan nasional saka New Zealand. Dheweke minangka Bandar Udara Internasional platform Correspondence Auckland.

Airbus A320-200 & Air New Zealand
thumb 320 thumb panel 320IAE
Airbus A320-200 IAE Air New Zealand
thumb 320IAE thumb panel 320IAE
Airbus A340-200 Air New Zealand
thumb 340 thumb 340panel
Boeing 747-419 Air New Zealand
thumb 747 thumb 747panel
Boeing 767-300 Zealand Air New (ora VC)
thumb 767 thumb 767panel
Boeing 777-219ER Air New Zealand
thumb 777 2 thumb 777 2panel
Boeing 777-319ER Air New Zealand AB
thumb 777 3 thumb 777 3panel
Saab 340B Air New Zealand Link
thumb Saab thumb panel Saab
  • Pengarang: Macem-macem panulis (deleng ing njero), repack dening Alan de Jager
  • download
Informasi

  • Size 232 MB
  • Downloads 17 636
  • digawe 22-08-2015
  • Diowahi 22-08-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 8
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pengarang: Macem-macem panulis (deleng ing njero), repack dening Alan de Jager
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

24-12-2019LET L-410 Turbolet FSX  &  P3D
--------
17-12-2019Piaggio P-180 Avanti II FSX  &  P3D
--------
17-12-2019PWDT Zlin Z-142 FSX  &  P3D
--------
09-12-2019McDonnell Douglas MD-11 Multi-Liver
--------


Basa