Paket Air New Zealand FSX & P3D HOT
fsx 2015-08-22 01-57-40-61
fsx 2015-08-22 01-55-26-912
fsx 2015-08-22 01-28-18-583
fsx 2015-08-22 01-54-34-024


  • Super paket karo 8 kapal saka Air New Zealand, saben pesawat wis kokpit virtual (VC) karo sing istiméwa ing Boeing 767-300 diganti karo panel 2D. Saben Airbus wis gawan tekstur HD Remastered ing kokpit virtual, Boeing 777 duwe kinerja dhuwur panel 2D lan VC kalebu ukuran anyar karo FMC (maca dokumentasi). Kabeh pesawat kalebu swara sing cocog khusus. Model kasebut kompatibel karo Prepard 3D kajaba alur saka Boeing 777. FSX-KompatibilitasSteam njamin.

    Warning, Pack iku ora kabeh armada, armada nyata Air New Zealand wis luwih pesawat.

    Air New Zealand lan Zealand Air New Limited (IATA: NZ; ICAO: ANZ) yaiku maskapai penerbangan nasional saka New Zealand. Dheweke minangka Bandar Udara Internasional platform Correspondence Auckland.

    Airbus A320-200 & Air New Zealand
    thumb 320 thumb panel 320IAE
    Airbus A320-200 IAE Air Selandia Baru
     thumb 320IAE  thumb panel 320IAE
    Airbus A340-200 Air Selandia Baru
     thumb 340  thumb 340panel
    Boeing 747-419 Air Selandia Baru
     thumb 747  thumb 747panel
    Boeing 767-300 Zealand Air New (ora VC)
     thumb 767  thumb 767panel
    Boeing 777-219ER Air New Zealand
     thumb 777 2  thumb 777 2panel
    Boeing 777-319ER Air New Zealand AB
     thumb 777 3  thumb 777 3panel
    Saab 340B Air New Zealand Link
     thumb Saab  thumb panel Saab



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (8 Votes)
  • Size 232 MB
  • Downloads 22 038
  • digawe 22-08-2015
  • dianyari 22-08-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 8
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Various penulis (ndeleng nang), repack Alan de Jager
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan