Basa

Yakovlev Yak-40 FSX & FSX-Steam

Informasi

  • Size 250 MB
  • Downloads 16 765
  • digawe 09-09-2015
  • Diowahi 09-09-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 8
  • Diuji OK karo FSX SP2 + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: Igor Suprunov (Suprunov Design) FSX dikemas dening Andrey Vinogradov
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Tambahan saka kualitas luar biasa ing dhuwur definisi, nemokake Yakovlev Yak-40 ing versi iki kanggo FSX lan FSX-Semangat, simulasi pesawat sing dhuwur banget nggawe kompleks banget kanggo wong anyar, manual iku kaca 123 (PDF) lan bakal diinstal ing desktop. The virtual kokpit (VC) wis kebak maringi tulodho ing HD karo ukuran Russian 3D.

Russian tambahan ons ana ing antarane sing paling apik sing ana lan ora kanggo apa-apa, programer Russian / modellers tresna aliran realisme lan rinci, kanggo bungahaken kita.

Iku utomo kanggo maca dokumentasi sadurunge nyoba pesawat (pesawat tansah diwiwiti mesin mati), Lan kebeneran dokumentasi ing Inggris / Russian.

Iki Pack lengkap karo swara adat, HD VC, ukuran adat, manual, repaints 14 lan akeh liyane.

BUG WARNING, diwenehake yen sajrone pesawat yen sampeyan pindah menyang pesawat liyane FSX bakal kacilakan, saéngga mangga dipahami manawa ing pesawat, sampeyan ora bisa ngalih tanpa nabrak. Nanging, kualitas tambah tambah nglampahi ketidaknyamanan.

Repaint klebu Aeroflot, Air Enterprise Bryansk, S7, KrasAir, UTair, urip, Uzbek, Yamal, Yak Service, Sukhoi, Angkatan Udhara Polandia, Gazprom, Cekoslowakia Airlines, Uzbekistan Airways.


The YAKOVLEV Yak-40 punika telung mesin pesawat transport alit masyarakat Soviet lan Rusia YAKOVLEV. tanggal pesawat pisanan sawijining 1966. Iku bayar in September 1968 dening Aeroflot.

kacepetan maksimum: 550 km / h
Bobot: 9400 kg
Length: 20 m
Distance passable 1 800 km
Dawa swiwi: 25 m
biaya Unit: 60 000 kanggo 210 000 USD
Pisanan mabur: Oktober 21, 1966

video Intro




gambar

fsx 2015-09-09 01-51-38-91fsx 2015-09-09 01-52-28-69fsx 2015-09-09 01-53-45-50fsx 2015-09-09 01-54-47-31fsx 2015-09-09 02-00-34-06fsx 2015-09-09 02-00-46-35fsx 2015-09-09 02-01-30-60fsx 2015-09-09 02-03-02-99fsx 2015-09-09 02-03-11-03YAKOVLEV yak 40 kokpit dening d67dlpv hypptheyak40 aristoteles 16
  • Panganggité: Igor Suprunov (Suprunov Design) FSX dikemas dening Andrey Vinogradov
  • download
Informasi

  • Size 250 MB
  • Downloads 16 765
  • digawe 09-09-2015
  • Diowahi 09-09-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 8
  • Diuji OK karo FSX SP2 + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: Igor Suprunov (Suprunov Design) FSX dikemas dening Andrey Vinogradov
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa