Basa

Paket Koleksi Panglima Aero FSX & P3D

  • kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • Size 73.7 MB
  • Downloads 17 906
  • digawe 01-10-2015
  • Diowahi 29-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • download
  • Panganggité: Milton Shupe, Scott Thomas, André Folkers lan liya-liyane
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Updated on 16 / 02 / 2018: Milton Shupe nawakake FSX modifikasi asli kabeh model, 100 kompatibilitas karo Prepar3D v4 +, mbenerake sawetara kewan omo.
Paket kualitas dhuwur iki nginstal limang varian khas Aero Designs Commander (500 / 520 / 540A (HC) / 680 Super lan Rockwell Commander Shrike) uga loro Cargo (AC500 lan AC520) kanggo total repaint 21 .

Saben model nduweni kokpit virtual dhewe karo kabin 3D, kalebu swara nyata, ukuran gaib, animasi, lan liya-liyane.
Paket Koleksi Panglima Aero FSX P3D  1Paket Koleksi Panglima Aero FSX P3D  2Paket Koleksi Panglima Aero FSX P3D  3Paket Koleksi Panglima Aero FSX P3D  4Paket Koleksi Panglima Aero FSX P3D  5Paket Koleksi Panglima Aero FSX P3D  6Paket Koleksi Panglima Aero FSX P3D  7Paket Koleksi Panglima Aero FSX P3D  8Paket Koleksi Panglima Aero FSX P3D  9Paket Koleksi Panglima Aero FSX P3D  10Paket Koleksi Panglima Aero FSX P3D  11Paket Koleksi Panglima Aero FSX P3D  13Paket Koleksi Panglima Aero FSX P3D  14Paket Koleksi Panglima Aero FSX P3D  17Paket Koleksi Panglima Aero FSX P3D  18Paket Koleksi Panglima Aero FSX P3D  19Paket Koleksi Panglima Aero FSX P3D  21Paket Koleksi Panglima Aero FSX P3D  22Paket Koleksi Panglima Aero FSX P3D  23
  • Panganggité: Milton Shupe, Scott Thomas, André Folkers lan liya-liyane
  • download
  • kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • Size 73.7 MB
  • Downloads 17 906
  • digawe 01-10-2015
  • Diowahi 29-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • download
  • Panganggité: Milton Shupe, Scott Thomas, André Folkers lan liya-liyane
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

19-01-2020Breguet 941 S FSX  &  P3D
--------
24-12-2019LET L-410 Turbolet FSX  &  P3D
--------
17-12-2019Piaggio P-180 Avanti II FSX  &  P3D
--------
17-12-2019PWDT Zlin Z-142 FSX  &  P3D
--------
09-12-2019McDonnell Douglas MD-11 Multi-Liver
--------


Basa