Dassault Falcon 50 FSX & P3D HOT
Falcon50
falcon5042
falcon5013
falcon5024


  • A Falcon 50 sing éndah kanthi dokumentasi lengkap ing basa Prancis lan Inggris, kalebu 6 repaints (CAEA, House, Celebrate Life, Pasukan Kanada, Marine French Aéronavale, SOH), VC detail, panel 2D, kabin 3D, swara adat, animasi lan akeh liyane. Ana kudu duwe amatir Falcon 50.

    The 50 Tang, dibangun dening Dassault Aviation ing 1976, iku pesawat bisnis katelu, lan tri-jet kulawarga Tang pisanan.

    Prepar3D 2017 06 23 12 45 19 34Prepar3D 2017 06 23 12 46 11 08Prepar3D 2017 06 23 12 49 05 04
  • Updated on 30 / 07 / 2018: Koreksi tolok ora kompatibel Prepar3D v4.3

    Updated on 23 / 06 / 2017: Model 1.2 versi saiki wis asli FSX / P3D, akeh paningkatan model, panel, lan tekstur, kalebu FMC kanggo sawetara model. 100% kompatibel Prepar3D v4



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi1.2 + Updates
  • Rating
    (19 Votes)
  • Size 39.1 MB
  • Downloads 33 995
  • digawe 25-04-2016
  • dianyari 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Model dening Yannick Lavigne, Fred Banting, Rob Young, tambahan dening Eric Dantes, FSX asli dening Bluebear (Postbaer61)
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan