Basa

Dassault Falcon 50 FSX & P3D

  • Versi tambahan1.2 + Updates
  • kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • Size 39.1 MB
  • Downloads 26 391
  • digawe 25-04-2016
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • download
  • Pengarang: Model dening Yannick Lavigne, Fred Banting, Rob Young, Tambahan dening Eric Dantes, FSX asli dening Bluebear (Postbaer61)
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Updated on 30 / 07 / 2018: Koreksi tolok ora kompatibel Prepar3D v4.3

Updated on 23 / 06 / 2017: Model 1.2 versi saiki wis asli FSX / P3D, akeh paningkatan model, panel, lan tekstur, kalebu FMC kanggo sawetara model. 100% kompatibel Prepar3D v4
A Falcon 50 sing éndah kanthi dokumentasi lengkap ing basa Prancis lan Inggris, kalebu 6 repaints (CAEA, House, Celebrate Life, Pasukan Kanada, Marine French Aéronavale, SOH), VC detail, panel 2D, kabin 3D, swara adat, animasi lan akeh liyane. Ana kudu duwe amatir Falcon 50.

The 50 Tang, dibangun dening Dassault Aviation ing 1976, iku pesawat bisnis katelu, lan tri-jet kulawarga Tang pisanan.

Prepar3D 2017 06 23 12 45 19 34Prepar3D 2017 06 23 12 46 11 08Prepar3D 2017 06 23 12 49 05 04
  • Pengarang: Model dening Yannick Lavigne, Fred Banting, Rob Young, Tambahan dening Eric Dantes, FSX asli dening Bluebear (Postbaer61)
  • download
  • kompatibel karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • Versi tambahan1.2 + Updates
  • Size 39.1 MB
  • Downloads 26 391
  • digawe 25-04-2016
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • download
  • Pengarang: Model dening Yannick Lavigne, Fred Banting, Rob Young, Tambahan dening Eric Dantes, FSX asli dening Bluebear (Postbaer61)
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

19-01-2020Breguet 941 S FSX  &  P3D
--------
24-12-2019LET L-410 Turbolet FSX  &  P3D
--------
17-12-2019Piaggio P-180 Avanti II FSX  &  P3D
--------
17-12-2019PWDT Zlin Z-142 FSX  &  P3D
--------
09-12-2019McDonnell Douglas MD-11 Multi-Liver
--------


Basa