Ilyushin Il-76 MD FSX & FSX-Steam HOT
fsx 2017-03-28 13-58-42-25
fsx 2017-03-28 14-01-54-912
fsx 2017-03-28 14-03-33-613
fsx 2017-03-28 13-54-40-994


  • Iki minangka Ilyushin Il-76 MD kanggo FSX saka kualitas dhuwur, kokpit virtual kanthi dimodelat nganggo alat ukur 3D lan tekstur HD, karya sing luar biasa! Paket lengkap.

    Kanggo versi malah Fuller kanggo FS2004 klik kene

    Ing (jeneng NATO nglaporake: Candid) Ilyushin Il-76 punika multi-waé papat-engine turbofan airlifter strategis dirancang dening Uni Soviet Ilyushin desain Biro. Bab iki pisanan ngrancang minangka freighter komersial ing 1967, minangka panggantos kanggo Antonov An-12. Sampeyan iki dirancang kanggo ngirim machinery abot kanggo remot, wilayah lingkungan dadi. versi militer saka Il-76 wis digunakake digunakake ing Eropah, Asia lan Afrika, kalebu nggunakake minangka tanker refueling pangeboman utawa pusat komando.

    The Il-76 wis katon layanan ekstensif minangka freighter komersial kanggo kargo ramp-dikirim, utamané kanggo item outsized utawa heavy Tukang digunakake digawa. Iku uga wis digunakake minangka transportasi nanggepi darurat kanggo evacuations sipil uga kanggo bantuan kamanungsan lan bilai relief ing saindhenging donya. Amarga saka sawijining kemampuan kanggo operate saka landasan pacu unpaved, wis migunani ing wilayah undeveloped. model khusus uga wis diprodhuksi kanggo pangeboman firefighting lan nul-G latihan .. (Wikipedia)

    Kata: kanggo Ilyushin II-76 bisa mlaku lan supaya kesalahan "ora bisa mbukak ukuran /sc_acc.dll" iku utomo kanggo ngundhuh lan nginstal versi paling anyar saka ngukur KLN90B, nginstall Gauge iki dibutuhake mung sapisan saben simulasi.

    Klik link ing ngisor iki kanggo download sepur.

    https://fscaptain.net/downloads/KLN90B-FSX-P3D.zip

    Ing wayahe, ana dokumentasi liyane saka siji ing Rusia sing bisa ngundhuh ing kene Manual335-Il76.zip (25.8 MB).

    fsx 2017 03 28 13 55 43 44fsx 2017 03 28 14 06 05 83fsx 2017 03 28 14 06 19 76fsx 2017 03 28 14 07 55 75fsx 2017 03 28 14 08 19 85fsx 2017 03 28 14 08 49 78fsx 2017 03 28 14 08 57 84



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi2
  • Rating
    (28 Votes)
  • Size 108 MB
  • Downloads 35 234
  • digawe 28-03-2017
  • dianyari 05-06-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Auto-install Instalasi versi 10
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Ilya Kulikov (Monumentum), Kirill Konovalov, Denis Urban
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan