Basa

Bupati Robin DR400 P3Dv4 Versi 2

Informasi

  • Size 29.2 MB
  • Downloads 11 663
  • digawe 19-08-2017
  • Diowahi 29-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo Prepar3D v4
  • download
  • Panganggité: Yannick Lavigne-Fred Banting-Rob Young, P3Dv4 native conversion dening Bluebear
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
21 / 10 / 2017: Versi 2 saiki asal kompatibel karo P3Dv4, ditambah 6 luwih repaints, dinamika penerbangan apik (luwih apik trim prilaku)
lan panel sing diupgrade lan sawetara perkara suntingan.
Tambahan iki mung kompatibel karo Prepar3D v4. Ing asal mula model 3D iki nambah-on kanggo FS2004 (2002 Yannick Lavigne-Fred Banting-Rob Young), banjur dikompilasi karo SDK Prepar3D v4 dening Bluebear, Saiki ing format asli Prepar3D v4 64 bit.

Panyengkuyung banget bidang iki, kalebu 8 repaints, kokpit virtual rinci lan swara pribadi.

Robin DR400 minangka pesawat tunggal-mesin sing akeh digunakake ing klub aero, diprodhuksi dening Avions Pierre Robin, saiki disebut Robin Aircraft.

Prepar3D 2017 08 17 00 05 51 46Prepar3D 2017 08 17 00 10 41 59Prepar3D 2017 08 17 00 11 45 86Prepar3D 2017 08 17 00 12 58 75Prepar3D 2017 08 17 00 14 08 40
  • Panganggité: Yannick Lavigne-Fred Banting-Rob Young, P3Dv4 native conversion dening Bluebear
  • download
Informasi

  • Size 29.2 MB
  • Downloads 11 663
  • digawe 19-08-2017
  • Diowahi 29-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo Prepar3D v4
  • download
  • Panganggité: Yannick Lavigne-Fred Banting-Rob Young, P3Dv4 native conversion dening Bluebear
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa