Basa

Sedulur Sedulur Belfast FSX & P3D

Informasi

Belfast Singkat iku pesawat angkut berat. Iki digawe dening Short Brothers ing salinan 10 kanggo Royal Air Force. Tambahan nambah-on sing sampeyan mesthi bakal seneng kloter. Klebu karo papat repaints, GPWS (sing uga dianggo karo Prepar3D v4 +), swara adat lan ukuran, panel 2d ing format widescreen 16 / 9 lan 4 / 3 kanggo layar lawas.

fsx 2017 11 17 05 01 40 29fsx 2017 11 17 05 03 24 06Prepar3D 2017 11 17 03 32 20 34
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa