Basa

Inggris Listrik Canberra B-57B FSX & P3D

Informasi

  • Size 69.5 MB
  • Downloads 4 277
  • digawe 26-06-2019
  • Diowahi 26-06-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Original model dening Alphasim / Virtavia. FSX konversi MDL X asli dening Henk Schuitemaker. Paket dening Danny Garnier
Paling apik Canberra B-57 modhél dening Alphasim / Virtavia banjur diowahi dadi pribumi FSX format dening Henk Schuitemaker ing 2015. Tambahan iki minangka mantan Payware saka Alphasim sing dadi freeware ing 2008. Thanks uga kanggo Danny Garnier kanggo nggawe paket iki. Sawetara koreksi wis digawe dening Rikoooo karo FS Panel Studio kanggo anggota Rikoooo.

Kalebu pitung ati, VC kustom, swara adat lan daftar priksa

Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D  1Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D  2Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D  3Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D  4Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D  5Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D  6Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D  7Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D  9Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D  10Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D  14Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D  15Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D  16Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D  17Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D  18
  • Panganggité: Original model dening Alphasim / Virtavia. FSX konversi MDL X asli dening Henk Schuitemaker. Paket dening Danny Garnier
  • download
Informasi

  • Size 69.5 MB
  • Downloads 4 277
  • digawe 26-06-2019
  • Diowahi 26-06-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Original model dening Alphasim / Virtavia. FSX konversi MDL X asli dening Henk Schuitemaker. Paket dening Danny Garnier

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa