Inggris Listrik Canberra B-57B FSX & P3D HOT
English_Electric_Canberra_B-57B_FSX_P3D_1
English_Electric_Canberra_B-57B_FSX_P3D_22
English_Electric_Canberra_B-57B_FSX_P3D_33
English_Electric_Canberra_B-57B_FSX_P3D_44


  • Paling apik Canberra B-57 modhél dening Alphasim / Virtavia banjur diowahi dadi pribumi FSX format dening Henk Schuitemaker ing 2015. Iki add-on yaiku mantan Payware saka Alphasim sing dadi Freeware ing 2008. Thanks uga kanggo Danny Garnier amarga nggawe pak iki. Sawetara koreksi wis digawe dening Rikoooo karo FS Panel Studio kanggo anggota Rikoooo.

    Kalebu pitung ati, VC kustom, swara adat lan daftar priksa

    Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D 1Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D 2Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D 3Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D 4Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D 5Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D 6Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D 7Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D 9Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D 10Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D 14Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D 15Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D 16Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D 17Inggris Listrik Canberra B 57B FSX P3D 18



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (9 Votes)
  • Size 69.5 MB
  • Downloads 10 292
  • digawe 26-06-2019
  • dianyari 26-06-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Model asli dening Alphasim / Virtavia. FSX konversi MDL X asli dening Henk Schuitemaker. Paket dening Danny Garnier
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan