Dassault Falcon 20E FSX & P3D HOT
Dassault_Falcon_20E_FSX_P3D_1
Dassault_Falcon_20E_FSX_P3D_22
Dassault_Falcon_20E_FSX_P3D_33
Dassault_Falcon_20E_FSX_P3D_44


  • Paket iki minangka model poli sing kurang kanggo sinau lan dudu pertunjukan. Nanging, panulis wis nyoba supaya bisa akurat miturut kawruh lan kapabilitas saiki FSX/P3D pembangunan. Mung nggunakake standar FSX/P3D Fungsi SDK. Waca manual PDF (Catetan Pilot) kanggo katrangan lengkap.

    Dassault Falcon 20 yaiku jet bisnis Perancis sing dikembangake lan diprodhuksi dening Dassault Aviation. Jet bisnis pisanan sing dikembangake dening perusahaan kasebut dadi sing pisanan saka kulawarga bisnis jet sing diproduksi kanthi jeneng sing padha. Loro-lorone Falcon 10 cilik lan trijet sing luwih gedhe Falcon 50 minangka turunan langsung saka Falcon 20. Ing Falcon 20, pisanan dikenal minangka Dassault-Breguet Mystère 20, disetujoni kanggo nerusake pangembangan pesawat nalika Desember 1961. Iki minangka desain monoplane cethek, sing dikuasai dening sepasang mesin turbojet General Electric CF700 sing dipasang. Ing 4 Mei 1963, prototipe kasebut nggawe penerbangan sepisanan. Pesawat produksi pisanan dikenalaké ing 3 Juni 1965. (Sumber Wikipedia)

    Dassault Falcon 20E FSX P3D 1Dassault Falcon 20E FSX P3D 3Dassault Falcon 20E FSX P3D 4Dassault Falcon 20E FSX P3D 5Dassault Falcon 20E FSX P3D 6Dassault Falcon 20E FSX P3D 8Dassault Falcon 20E FSX P3D 9Dassault Falcon 20E FSX P3D 10Dassault Falcon 20E FSX P3D 11Dassault Falcon 20E FSX P3D 12Dassault Falcon 20E FSX P3D 14Dassault Falcon 20E FSX P3D 15Dassault Falcon 20E FSX P3D 16Dassault Falcon 20E FSX P3D 18Dassault Falcon 20E FSX P3D 19Dassault Falcon 20E FSX P3D 20Dassault Falcon 20E FSX P3D 21Dassault Falcon 20E FSX P3D 22Dassault Falcon 20E FSX P3D 23Dassault Falcon 20E FSX P3D 24Dassault Falcon 20E FSX P3D 25Dassault Falcon 20E FSX P3D 26
  • Updated on 26 / 08 / 2019: Versi 2.0. Paket anyar nganggo model Falcon 20/200 / HU25. Klebu uga Penumpang, Kargo, ECM MIL, Perang Elektronik, Penarik Target, Penelitian Atmosfer, Riset Elektronik MIT, versi USCG Guardian. Paling ora 16 model beda lan 23 repaints. Deleng readme lan manual PDF (Pilot Notes) kanggo deskripsi sing luwih rinci



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi2.0
  • Rating
    (19 Votes)
  • Size 65.1 MB
  • Downloads 12 054
  • digawe 26-06-2019
  • dianyari 26-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap eler Akurat Microsoft Flight X Akselerasi ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • Pangembangan model lan tolok dening Arild Elverum (Rotorhub). Tekstur lan modhèl modhèl dening Thomas Roehl.
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan