Basa

Dassault Falcon 20E FSX & P3D versi 2.0

Informasi

  • Size 65.1 MB
  • Downloads 4 733
  • digawe 26-06-2019
  • Diowahi 26-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Penulis: Pangembangan model lan tolok dening Arild Elverum (Rotorhub). Tekstur lan modhèl modhèl dening Thomas Roehl.
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Updated on 26 / 08 / 2019: Versi 2.0. Paket anyar nganggo model Falcon 20 / 200 / HU25. Kalebet Passenger, Cargo, ECM MIL, Perang Elektronik, Towing Target, Penelitian Atmosfer, Penyelidikan Elektronik MIT, versi USCG Guardian. Paling ora model 16 beda lan repain 23. Deleng manual readme lan PDF (Pilot Cathetan) kanggo katrangan lengkap
Paket iki minangka model poli sing kurang kanggo sinau lan dudu pertunjukan. Nanging, panulis wis nyoba supaya bisa akurat miturut kawruh lan kapabilitas saiki FSX/P3D pembangunan. Mung nggunakake standar FSX/P3D Fungsi SDK. Waca manual PDF (Catetan Pilot) kanggo katrangan lengkap.

Dassault Falcon 20 yaiku jet bisnis Perancis sing dikembangake lan diprodhuksi dening Dassault Aviation. Jet bisnis pisanan sing dikembangake dening perusahaan kasebut dadi sing pisanan saka kulawarga bisnis jet sing diproduksi kanthi jeneng sing padha. Loro-lorone Falcon 10 cilik lan trijet sing luwih gedhe Falcon 50 minangka turunan langsung saka Falcon 20. Ing Falcon 20, pisanan dikenal minangka Dassault-Breguet Mystère 20, disetujoni kanggo nerusake pangembangan pesawat nalika Desember 1961. Iki minangka desain monoplane cethek, sing dikuasai dening sepasang mesin turbojet General Electric CF700 sing dipasang. Ing 4 Mei 1963, prototipe kasebut nggawe penerbangan sepisanan. Pesawat produksi pisanan dikenalaké ing 3 Juni 1965. (Sumber Wikipedia)

Dassault Falcon 20E FSX P3D  1Dassault Falcon 20E FSX P3D  3Dassault Falcon 20E FSX P3D  4Dassault Falcon 20E FSX P3D  5Dassault Falcon 20E FSX P3D  6Dassault Falcon 20E FSX P3D  8Dassault Falcon 20E FSX P3D  9Dassault Falcon 20E FSX P3D  10Dassault Falcon 20E FSX P3D  11Dassault Falcon 20E FSX P3D  12Dassault Falcon 20E FSX P3D  14Dassault Falcon 20E FSX P3D  15Dassault Falcon 20E FSX P3D  16Dassault Falcon 20E FSX P3D  18Dassault Falcon 20E FSX P3D  19Dassault Falcon 20E FSX P3D  20Dassault Falcon 20E FSX P3D  21Dassault Falcon 20E FSX P3D  22Dassault Falcon 20E FSX P3D  23Dassault Falcon 20E FSX P3D  24Dassault Falcon 20E FSX P3D  25Dassault Falcon 20E FSX P3D  26
  • Penulis: Pangembangan model lan tolok dening Arild Elverum (Rotorhub). Tekstur lan modhèl modhèl dening Thomas Roehl.
  • download
Informasi

  • Size 65.1 MB
  • Downloads 4 733
  • digawe 26-06-2019
  • Diowahi 26-08-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Penulis: Pangembangan model lan tolok dening Arild Elverum (Rotorhub). Tekstur lan modhèl modhèl dening Thomas Roehl.
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa