Basa

Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX & P3D versi 2

Informasi

Updated on 26 / 09 / 2019: FSX / FSX-SE Tetap saka kokpit virtual sing ora katon gumantung karo posisi sing dideleng.
Iki eksklusif kanggo Rikoooo sing Sukhoi SuperJet 100 sing asli FSX lan Prepar3D v4. Iki karo ijin Edgar Guinart López (AEROPROYECTO) manawa Rikoooo wis ngowahi model iki sing wiwitan kanggo FS2004.

Kekhususan: Paket iki kalebu karo kokpit virtual yaiku A321 standar FSX lan diowahi dening Rikoooo (ora ana VC freeware saka SSJ-100 ing wektu iki), Nanging, Panel 2D iku saka SSJ-100 sing digawe Edgar Guinart López, sampeyan milih, sampeyan bisa mabur ing VC mode utawa mode Advanced 2D Panel SSJ-100, utawa kaloro. Ing kasus apa wae, pesawat kasebut bisa dikontrol.

Kalebu karo swara saka SSJ-100, Call Out Sounds, V1 Vr V2 swara, ukurane RCB Groundhandling, FMC, Panel 2D ana ing rong versi salah siji layar 16 / 9 utawa layar 4 / 3. Telung repotri: Aeroflot, Interjet, Putih.

Elinga yen ing versi 2D Panel, tambahan bakal diwiwiti EMAS & DARK mode, waca manual kanggo genggeman sistem apik. Kanggo miwiti baterei sampeyan kudu mbusak proteksi keselamatan nganggo tombol mouse sisih tengen, iki penting banget! Yen ora, sampeyan bisa uga diblokir ing wektu iki, deleng gambar ing ngisor iki:

klik

Sawetara sampeyan bakal ninggalake komentar kanggo ujar manawa mesin ora diwiwiti saka mode 2D Panel, nanging ora, mula diwiwiti kanthi becik yen sampeyan tindakake paling ora prosedur manual apa FSX or Prepar3D v4 +.

Sukhoi SuperJet 100 (singkatan: SSJ100, uga dikenal kanthi jeneng mantan Rusia Regional Jet utawa RRJ, ing basa Rusia: Сухой Суперджет 100) minangka kulawarga pesawat regional perusahaan Sukhoi Civil Aircraft Company (SCAC). Penerbangan pertama sing ditindakake ing Mei 19, 2008.

SuperJet 100 kudu kasedhiya ing sawetara versi gumantung saka dawane fuselage kanggo kapasitas papan wiwit saka 75 nganti penumpang 95.

Ing 2014, versi bisnis Sukhoi SuperJet 100 dilebokake menyang layanan (Wikipedia)

Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  3Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  4Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  5Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  6Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  8Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  9Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  11Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  12Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  13Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  14Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  15Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  16Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  17Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  18Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  19Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  20Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  21Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  22Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  23Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  24Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  25Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  27Sukhoi SuperJet SSJ 100 FSX P3D  28
Informasi


Paling Keri Dianyari

09-12-2019McDonnell Douglas MD-11 Multi-Liver
--------
05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------


Basa