Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Paket Sejarah Concorde v2 FSX & P3D

Concorde_Historical_Pack_v2_FSX_P3D_1
Concorde_Historical_Pack_v2_FSX_P3D_22
Concorde_Historical_Pack_v2_FSX_P3D_33
Concorde_Historical_Pack_v2_FSX_P3D_44
  • Katrangan file



    Ing ngisor iki versi 2 Paket Sejarah Sejarah Concorde, versi 1 isih ana kasedhiya ing kene. Paket iki kalebu kabeh ati bersejarah wiwit taun 1971 nganti 2003, yaiku 15 ati sing rinci banget. Anyar anyar paket iki yaiku tambahan panel anyar sing rinci lan realistis kanthi ukuran anyar 100% ing kokpit virtual lan Panel 2D. Uga kalebu efek afterburner otomatis lan manual pangguna lengkap sing kudu diwaca. Matur suwun sanget Gavin Munro amarga wis nggawe panel iki kabeh uga ukuran XML kanggo Concorde.

    Panel anyar adhedhasar meh kabeh babagan informasi sing ditemokake ing www.heritageconcorde.com. Situs web iki ngemot informasi teknis lengkap babagan Concorde lan, yen bisa, kabeh pangukuran ing model iki bisa digunakake kaya sing diterangake ing situs iki. Yen ana penyimpangan saka katrangan kasebut, iki dituduhake ing manual.

    Pengukur individu ing panel iki cukup langsung, nanging jumlah lan kerapatan pengukuran nggawe panel angel kanggo dingerteni. Sistem manajemen bahan bakar sing paling akeh panel insinyur penerbangan utamane rumit, lan disaranake maca bab rinci mengko ing buku petunjuk.

    Panel kasebut digawe adhedhasar FSX Akselerasi lan dirancang ngubengi model sing digawe dening Libardo Guzman. Pakaryan sing ditindakake dening Philippe Wallaert menehi inspirasi panel iki, nanging ora ana ukuran sing ana ing pakaryan kasebut.

    Panel iki dirancang kanggo monitor taun 1920X1080, nanging amarga pangukuran kasebut definisi dhuwur mula bisa digunakake kanthi apik ing layar sing luwih gedhe amarga resolusi nyata kira-kira dobel sing bisa menehi resolusi apik kanggo monitor 3840X2160.

    Kokpit virtual (VC)
    VC ing panel iki fungsional kanthi cara sing padha karo panel 2D kajaba panel insinyur penerbangan ora bisa digunakake ing VC. Manual nuduhake panel 2D, nanging kabeh bisa digunakake ing VC. Elinga yen sampeyan kesulitan maca ngukur ing panel 2D mula bakal luwih gampang diwaca ing VC.

    Daftar liveries
    • Concorde Air France 1976-1989
    • Concorde British Airways 1976
    • Concorde British Airways 1985
    • Concorde British Airways 2000
    • Bandara Concorde '79
    • Concorde Air France 1975
    • Concorde Air France-British Airways 1974
    • PreProduksi Concorde 1971
    • Concorde Air France 1994-2003
    • Concorde British Airways 1975
    • Concorde Air France Pepsi 1996
    • Concorde Air France-British Airways 1977
    • Concorde British Airways 1980
    • Concorde British Airways 1984
    • Concorde British Airways-Singapura 1979

    Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 1Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 2Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 3Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 4Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 5Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 6Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 7Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 8Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 9Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 10Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 11Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 12Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 13Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 14Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 15Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 16Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 17Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 18Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 19Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 20Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 21Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 22Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 23Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 24Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 25Paket Sejarah Concorde v2 FSX P3D 26
  • Owah-owahan



    Dianyari ing 01 / 04 / 2021: Pangguna wis komentar yen HSI nuduhake arah sing salah. Nganyari iki mbenerake.



    Ora ana changelog














  • Loading   MAJALAH ...













  • Loading   MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi2.0

  • Rating
    (42 Votes)
  • Size 162 MB

  • Downloads 7 014

  • digawe 17 Mar 2021

  • dianyari 31 Mar 2021

  • Commons Perangkat sing aman external

  • VC 3D Virtual Cockpit

  • format native FSX / P3D format

  • Auto-install Instalasi versi 10.5

  • Dhaptar kompatibilitas:

    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap eler Akurat Microsoft Flight X Akselerasi ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2

  • Panganggité:
  • Model pesawat: Libardo Guzman Garcia. Pribumi FSX/P3D konversi dening Rikoooo. FSX/P3D Panel Concorde dening Gavin Munro. Repaints dening Eduardo Rocha. Swara dening Adam Murphy

  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan